Çok Güzel Hareketler çok yakında ekranlarda olacak!

Yılmaz Erdoğan'ın sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor!

Nurşah
25 Ocak 2019 - 11:40
Gündem

Bir zamanların en çok izlenen eğlence programlarından birisi olan Çok Güzel Hareketler çok yakında yeniden ekranlarda olacak! İzleyicinin büyük beğenisini kazanan program ile ilgili olarak ilk bilgileri Sina Koloğlu köşesinde paylaştı. İşte haberin detayları.

19-01/25/ok-guzel-hareketler-bunlar-yeni.jpg

Çok Güzel Hareketler yeni kuşak çok yakında izleyici ile buluşacak! 

Önceki senelerin en çok izlenen programlarından birisi olan ve eğlence dolu skeçleri ile izleyicinin beğenisini kazanan Çok Güzel Hareketler'in her bir oyuncusu şimdi farklı projelerde izliyoruz. Geçtiğimiz Kasım ayında ise Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak izleyicinin beğenisine sunuldu. Sevilen program şimdi de uzun bir aranın ardından televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanıyor...

Ekran projesi Kanal D olabilir diye yazmıştım. Şubat’ta büyük olasılık, yeni bölümleriyle Kanal D’de olacak. BKM aslında, ekranda ‘güldürünün tekeli’ de oluyor. ‘Güldür Güldür Show’, ardından ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’. Rekabet BKM’nin kendisinde olacak yani.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin