İzzet Altunmeşe'nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe sevgilisinden şiddet gördü!

Sanatçı İzzet Altunmeşe'nin oğlu Fırat Altunmeşe kız arkadaşı tarafından darp edildi.

Merve Mutlu
25 Ocak 2019 - 11:42
Magazin

Sanatçı İzzet Altunmeşe'nin oyuncu olan ve en son Aslan Ailem dizisinde rol alan oğlu Fırat Altunmeşe, önceki gün kız arkadaşı tarafından darp edildi.

İsmi öğrenilemeyen kadınla 3 yıllık beraberliği olan Fırat Altunmeşe, önceki gün Lucca'ya gitmişti. Günaydın'ın haberine göre: bilinmeyen bir sebeple tartışan çift, mekan çıkışı da tartışmaya devam etti. 

19-01/25/lucca.png

Türkiye'de son zamanlarda oldukça ortan şiddet olaylarından bir tanesi daha yaşandı ancak bu kez fail bir kadındı. Şiddetin her türlüsünün kınanması gerektiğinin bir örneğini Fırat Altunmeşe yaşadı.

Giderek hararetlenen tartışma sonucunda, sevgilisi sokak ortasında Fırat Altunmeşe'ye saldırdı. Genç kadın; tırnaklarıyla Altunmeşe'nin alnını, yanaklarını ve çenesini çizerek kan içinde bıraktı.

Bu sırada gazetecilerin görüntü aldığını fark eden genç kadın, hızlı adımlarla uzaklaşırken, Fırat Altunmeşe "Üç yıllık sevgilim, aşık olduğum kadın bana bunu yaptı" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin