True Detective 3. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun popüler dizisi True Detective'in 3. sezon 4. bölümünde neler olacak? True Detective 3. sezon 4. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

HBO kanalının antoloji türündeki dedektiflik dizisi "True Detective" geride bıraktığımız hafta sezonun üçüncü bölümü "The Big Never" ile ekranlara geldi.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ozarks'ın kalbinde cereyan eden tüyler ürpertici bir suç öyküsünün anlatıldığı yeni sezon hikayesinin son bölümünde Hays, Amelia ile yaşadığı erken romantizm günlerinin yanı sıra evlenip çocuk sahibi olduktan sonra ilişkilerinde ortaya çıkan çatlakları hatırlar.

Purcell vakasının on yıl sonrasında yeni kanıtların ortaya çıkması Hays'e kendisini ve soruşturmasını haklı çıkarması için ikinci bir şans verir.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Nic Pizzolatto'nun senarist, Daniel Sackheim'in yönetmen olarak künyeye isimlerini yazdırdığı üçüncü bölümün reytingleri şöyle:

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto1.jpg

"The Big Never" isimli bölüm izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.06 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölüme benzer bir ekran performansı gösterdi.

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

David Milch & Nic Pizzolatto ikilisince senaryosu kaleme alınan; Nic Pizzolatto'nun yönetmen koltuğunda da oturduğu yeni bölüm "The Hour and the Day" 27 Ocak 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

TRUE DETECTIVE 3. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Hays (Mahershala Ali) ve West (Stephen Dorff), Purcell davası ve yerel kilise arasında olası bir bağlantı olabileceğini göz önüne alır.

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto4.jpg

Freddy Burns (Rhys Wakefield) sorguya çekilirken; Woodard (Michael Greyeyes) yasa dışı kanun infazcısı bir grubun hedefi haline gelir.

TRUE DETECTIVE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto2.jpg

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto3-1548409627.jpg

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto5.jpg

19-01/25/true-detective-3-sezon-4-bolum-foto7.jpg

"True Detective" 3. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin