Kıvanç Tatlıtuğ'un dizisi Çarpışma ülke sınırlarını aşıp Şili'ye ulaştı!

Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışmanın ünü ülke sınırlarını aşıyor.

Merve Mutlu
25 Ocak 2019 - 14:49
Magazin

Başrollerini Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı Çarpışma dizisi, büyük bir ilgi ve beğeniyle izleyenleri ekran başında tutuyor. 

Reytinglerde yapımcıların yüzünü güldüren Çarpışma dizisinin ünü, ülke sınırlarını aşarak Şili'ye ulaştı. 

19-01/25/kivanc.png

Çarpışma (Crash) artık Şili’de de ekrana gelecek. Madd Entertainment’ın dağıtımını üstlendiği diziyi pek çok Türk dizisini yayınlayan Mega kanalı yayınlayacak.

Şili’ye satılan projenin böylece Latin Amerika’ya olan ilk satışı gerçekleşti. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Çarpışma için Madd Entertainment’ın uluslararası satışlarından sorumlu Özlem Özsümbül, satışın ardından “Çarpışma’nın aşk, aksiyon, umut ve kefaret dolu bir hikayesi var. Bu, kanalların her zamankinden daha fazla ihtiyacının olduğu bir hikaye ve Ay Yapım ekrana getirmek için mükemmel bir kadro oluşturdu. Beklendiği gibi Çarpışma’ya olan ilgi çok güçlü” ifadelerini kullandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin