Gülperi Yeliz (İlay Tiryaki) kimdir?

Gülperi dizisinin yeni oyuncusu Yeliz karakterini canlandıran İlay Tiryaki kimdir?

Nurşah
25 Ocak 2019 - 14:56
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'i bir araya getiren sevilen dizisi Gülperi uzun süren bir aranın ardından yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin konusu olduğu kadar oyuncuları da izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gülperi dizisinde Yeliz karakterini canlandıran oyuncu İlay Tiryaki kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

19-01/25/gulperi-yeliz-ilay-tiryaki.jpg

İlay Tiryaki kimdir?

1987 senesinde Ankara'da dünyaya gelen oyuncu an itibaryla 32 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında ekrana gelen Unutma Beni adlı dizi ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmıştır... 2013 senesinde Can Belman ile evlenmiştir.

19-01/25/gulperi-yeliz-kim.jpg

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Deniz Yıldızı adlı dizide canlandırdığı Gizem karakteri ile izleyici tarafından tanınmaya başlamıştır. İlerleyen dönemde Umuda Kelepçe Takılmaz adlı dizide Yeliz karakterini canlandıran İlay Tiryaki şimdilerde Gülperi dizisinde rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin