Merve Mutlu
01 Temmuz 2020 - 11:26
Kültür Sanat

Altı sezon boyunca NFL bünyesindeki San Francisco 49ers takımında oyun kurucu olarak oynayan Colin Kaepernick, ABD'deki polis şiddeti ve sosyal adaletsizliği protesto etmek için başlattığı milli marş protestoları ile bilinen simge bir isim oldu. Colin Kaepernick'in hayatı dizi oluyor. 

20-07/01/olin-kaepernick.jpg

Beyaz bir ailenin evlat edindiği siyahi bir çocuk olarak büyütülen Kaepernick'in gençlik yıllarını konu alacak olan dizi; başarılı bir futbolcu olma yolundan kendi kimliğini tanımlamasına ve insan hakları savunucusu olmasına kadar her şey ele alınacak ve dizinin adı "Colin in Black & White" olacak. 6 bölümden oluşacak olan dizi Netflix'te yayına girecek. 

Hayatı anlatılacak olan Kaepernick'in yapımcı ve dış ses olarak dahil olacak dizinin senaryosunu Michael Starrbury kaleme alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin