Survivor'da Nisa elendi, sosyal medya ayaklandı!

Survivor 2020'nin son eleneni Nisa oldu.

Merve Mutlu
01 Temmuz 2020 - 10:03
Gündem

tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her dönemde büyük bir başarı yakalayan Survivor programı, 2020 sezonu ile de büyük ses getirdi. Ünlüler - Gönüllüler arasında başlayan mücadele, her bir ismin fanlarını harekete geçirdi. 

 

Geçtiğimiz hafta, adanın en çok konuşulan ve herkesin huzursuzluk çıkardığını düşündüğü Evrim elenmiş ve geriye Nisa, Cemal Can, Barış, Berkan, Sercan, Yasin ve Elif kalmıştı. Finale çok az bir süre kala parkurlar her zamankinden daha çekişmeli halde devam ederken oynanan dokunulmazlık oyunları da her zamankinden daha önemli bir hale geldi. 

Survivor'da elenen Nisa oldu!

Survivor'da sona yaklaşılırken haftanın tüm dokunulmazlıklarını kazanan Sercan oldu. Oyunların ardından düzenlenen konseylerde isim söyleyen Sercan; Barış, Berkan ve Nisa'nın adını verdi. Aynı zamanda çok yakın arkadaş olan bu üçlü SMS oylamasına kaldılar ve adadan ayrılan Nisa oldu. 

Nisa'nın elenmesi ile birlikte de sosyal medya ayağa kalktı. Kullanıcıların birçoğu aynı yorumu yaparak: "Ironman öldü ama Avengerslar kazandı" benzetmesini yaparak Barış, Berkan, Cemal Can üçlüsünden birinin kazanacağını belirtti. Nisa ve Cemal Can'ın veda sahnesindeki gözyaşları ise birçok kişinin duygulanmasına neden oldu. İşte Nisa hakkındaki yorumlardan bazıları;

20-07/01/nisa.png

20-07/01/nisa-1.png

20-07/01/nisa-2.png

20-07/01/nisa-3.png

20-07/01/nisa-4.png

20-07/01/niso.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin