"Ozan Güven sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etti" iddiası ortalığı karıştırdı!

Başarılı oyuncu hakkındaki iddialar herkesi şaşırttı.

Merve Mutlu
01 Temmuz 2020 - 09:45
Magazin

Şimdilerde Babil dizisinde Halit Ergenç ile başrolü paylaşan ve rol aldığı her projede adından söz ettirmeyi başaran başarılı oyuncu Ozan Güven hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bir süredir beraber olduğu kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği söylenen Güven, henüz bir açıklama yapmadı. 

20-07/01/ozan-guven-darp-iddiasi.png

Türkiye'nin en çok izlenen ve takip edilen magazin programı olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı, Ozan Güven hakkında bir iddiada bulundu. Sayfanın iddiasına göre: Ozan Güven, kendisinden 17 yaş küçük olan sevgilisi Deniz Bulutsuz'u bir tartışma sırasında darp etti. Aldığı darbeler sonucunda gözüne kan inen Bulutsuz hastaneye giderek darp raporu aldı ve yine iddialara göre dava açmaya hazırlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin