Ozark 4. sezon onayını aldı! Netflix 4. sezon için final dedi!

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden Ozark'ın geleceği belli oldu! Dizi 4. ve final sezonu onayını aldı! Ancak final sezonu yeterince uzun olacak! Detaylar...

Byrde ailesinin hikayesi sona geliyor!

OZARK 4. SEZONU İLE VEDAYA HAZIRLANIYOR!

Netflix'in suç-gerilim türündeki başarılı dizisi "Ozark" resmi 4. sezon onayını alırken; bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

OZARK FİNAL SEZONU İKİ PARÇADAN OLUŞACAK!

Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner gibi isimleri bir araya getiren Ozark'ın final sezonu her zamankinden uzun olacak! İlk üç sezonu 10'ar bölümden oluşan dizinin final sezonu 14 bölümden oluşacak.

Sezonun izleyiciye sunumu ise 7+7 şeklinde iki parça halinde olacak. Yani izleyiciler ilk olarak yedi bölümlük ilk parçayı izleyecekler. Verilen aranın ardından ise son yedi bölümü izleyebilecekler.

20-07/01/ozark-4-sezon-duyurusu.jpg

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinin olumsuz etkilerinin devam etmesi nedeni ile yeni sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı ya da final sezonunun ilk kısmının ne zaman izleyiciyle buluşacağı gibi konularda henüz bir bilgi verilmiş değil. Ancak basit bir tahminle final sezonunun en erken 2021 senesi içinde başlayacağını söyleyebiliriz.

Chris Mundy showrunner/yazar/yürütücü yapımcı pozisyonunu final sezonu için korurken; Bateman ile birlikte sezonun her iki kısmının yaratıcı güçleri olacaklar.

Jason Bateman yeni sezon onayı hakkında "Uzatılmış bir sezon Byrde ailesi için daha fazla sorun demek" derken; Chris Mundy, Byrde ailesinin hikayesini sona erdirmek için Netflix'in yeterli zamanı sunmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

20-07/01/ozark.jpg

Marty Byrde ve ailesinin suç dünyasındaki maceralarını işleyen Ozark'ın oyuncu kadrosunda Bateman (Marty Byrde), Linney (Wendy), Garner'a (Ruth Langmore) Sofia Hublitz (Charlotte Byrde), Skylar Gaertner (Jonah Bryde), Charlie Tahan (Wyatt Langmore), Lisa Emery (Darlene Snell) gibi isimler eşlik ediyorlar.

MRC Television yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Bateman, Mundy, Mark Williams, John Shiban, Patrick Marke, Bill Dubuque ve Linney'den oluşuyor.

"Ozark" (Netflix) 3. sezon Türkçe Alt Yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin