Comedy Central'in yeni komedisi South Side'ın fragmanı yayınlandı! South Side nasıl bir dizi?

Yeni komedi dizisi South Side için ilk fragman yayınlandı. South Side nasıl bir dizi? Konusu ve oyuncu kadrosu...

Comedy Central, yaz döneminde izleyiciyle buluşmaya başlayacak yeni dizisi "South Side" için ilk fragmanı yayınladı.

"SOUTH SIDE" KONUSU

İş yeri komedisi olarak nitelendirilen South Side'ın hikayesinin merkezinde iki yıllık ön lisans eğitimini büyük hayallerle bitiren ve çeşitli eşyaların kiralandığı bir dükkanda çalışan iki yakın arkadaş var.

Dizide, Englewood'un işçi sınıfı ağırlıklı bir mahallesinde yaşayan ve çeşitli sosyoekonomik, politik engellere rağmen yaşamlarını iyileştirmeye çalışan ikilinin ve meslektaşlarının gerek iş yeri gerekse de iş dışındaki yaşamlarındaki iniş-çıkışlarına, ilişkilerine ve hayallerini gerçekleştirme çabalarına tanıklık edeceğiz.

19-02/12/south-side.jpg

South Side'da gerek kamera önü gerekse kamera arkasında yerli halka yer verilirken, bu durum mahalleye daha gerçekçi bir bakış atmamızı sağlayacak.

19-02/12/south-side-dizisi.jpg

KAMERA ARKASI EKİP

Chicago'nun güneyinde yetişen Bashir Salahuddin (GLOW) ve Sultan Salahuddin (Shaji) kardeşler ile Diallo Riddle'ın (Marlon) senaryosunu kaleme aldığı dizinin yürütücü yapımcılığını Riddle, Bashir Salahuddin ve Michael Blieden üstleniyor.

19-02/12/comedy-central-logosu-1550002870.jpg

SOUTH SIDE OYUNCU KADROSU

Dizinin başrollerini Bashir Salahuddin, Riddle, Sultan Salahuddin ve Chandra Russell (Downtown Girls) paylaşırken; Lil Rel Howery, Nathaniel "Earthquake" Stroman, Jeff Tweedy, LisaRaye McCoy, Kel Mitchell ve Ed Lover gibi isimleri sezon içinde konuk oyuncu olarak göreceğiz.

SOUTHSIDE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

South Side'ın yaz döneminde ekranlara gelmeye başlayacağı biliniyor ancak resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmuş değil.

"South Side" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin