Her kasabanın sırları vardır! Sanctuary romanı dizi oluyor!

V.V. James'in yaz döneminde raflardaki yerini alacak gerilim türündeki romanı Sanctuary'nin dizi ve film uyarlaması hakları için teklif yarışı sona erdi. Sanctuary'nin konusu ne?

Gilded Cage fantastik üçlemesinin yazarı V.V. James'in yeni romanı "Sanctuary"nin film ve televizyon yayın haklarını, rekabetçi teklif yarışlarının ardından Management 360 ve MRC oluşumu Entertainment 360 kazandı.

08 Ağustos 2019 tarihinde Orion tarafından yayımlanacak romanın konusuna kısaca bakmak gerekirse;

"SANCTUARY" KONUSU

Her kasabanın sırları vardır... Sanctuary'nin hikayesi; karanlık bir sırra sahip dört kadın ile yalanlarını, sakladıklarını ortaya çıkaran bir ölüm etrafında şekilleniyor.

Kasabanın Amerikan futbolu takımının yıldız oyun kurucusunun ölümü, sürükleyici ve toplumun ilgisini çeken bir soruşturmanın başlamasına neden olur: Suçla itham edilen kişi yerel bir cadının kızıdır.

19-02/13/sanctuary-romani-1550011845.png

Söz konusu ölüm bir kaza gibi dursa da öldüğü zaman orada bulunan Dan'in eski kız arkadaşı Harper herkesçe bilinen bir cadının kızıdır.

Harper, Dan'in korkunç bir eylem konusunda suçlu olduğunu iddia eder. Dan'in ölümü bir kaza mı, intikam mı yoksa daha karanlık bir şeyin sonucu mudur?

Suçlamalar ve dedikodular ortada dolanırken soruşturmanın ve kasabanın kontrolden çıkmasını önlemek Dedektif Maggie Knight'a düşer.

19-02/13/vic-james-kitaplari.jpg

Entertainment 360 ile birlikte Monumental Pictures'tan Alison Owen ve Debra Hayward romanın uyarlamasında yürütücü yapımcı görevini üstlenecekler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin