Comic-Con 2018'e hangi dizi ve oyuncular ne zaman katılıyor? Comic-Con rehberi!

Comic-Con 2018'e hangi diziler katılıyor? Gün gün Comic-Con 2018 rehberi...

Her yıl büyük bir heyecan ve merakla beklenen, sezona yön verecek dizi ve film tanıtımlarıyla olduğu kadar panele katılan ünlü isimlerin görünümleriyle de çok konuşulan San Diego Comic-Con Festivali'nin bu yıl 51.si düzenleniyor.

COMIC-CON 2018 HEYECANI YAKLAŞIYOR

19-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek festivalde biz dizi severleri de birçok sürpriz bekliyor olacak.

Gösterimi ya da yeni sezonu merakla beklenen birçok diziden yeni haberler, yeni fragmanlar, klipler ve sürpriz gelişmeler hayranlara sunulacak.

Henüz Comic-Con 2018'e katılacak tüm diziler ve bu dizilerin ekiplerinin düzenleyeceği panellerin tarihleri netlik kazanmasa da şimdiye kadar belli olan katılımcılar ve panel tarihleri şu şekilde:

18 Temmuz Çarşamba

Özel Ön İzleme Gece Gösterimleri: Manifest, The 100 ve Freedom Fighters: The Ray

19 Temmuz Perşembe

Charmed
Panel katılımcıları: Melonie Diaz, Sarah Jeffery, Madeleine Mantock, Rupert Evans, yapımcılar Jennie Snyder Urman, Jessica O'Toole ve Amy Rardin.

Tell Me a Story
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcı Kevin Williamson, oyuncu kadrosundan Paul Wesley ve James Wolk.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Panel katılımcıları: Seslendirme kadrosundan Omar Miller (Raph), Ben Schwartz (Leo), Josh Brener (Donnie), Brandon Mychal Smith (Mikey), Kat Graham (April O'Neil) ve Eric Bauza (Splinter), yürütücü yapımcılar Andy Suriano ve Ant Ward ile efsanevi dublaj sanatçısı Rob Paulsen.

Van Helsing
Panel katılımcıları: Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Vincent Gale, Aleks Paunovic, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro, yaratıcı/showrunner Neil LaBute, yürütücü yapımcılar Mike Frislev ve Chad Oakes.

Better Call Saul
Panel katılımcıları: Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Esposito, Rhea Seehorn, Michael Mando, Patrick Fabian, Vince Gilligan ve ortak yaratıcı Peter Gould.

Magnum P.I.
Panel katılımcıları: Jay Hernandez, Perdita Weeks, yürütücü yapımcılar Peter Lenkov ve Eric Guggenheim.

Breaking Bad 10. Yıl Dönümü Paneli
Panel katılımcıları: Bryan Cranston, Aaron Paul, Dean Norris, Anna Gunn, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Betsy Brandt, Jonathan Banks, RJ Mitte ve Breaking Bad yaratıcısı Vince Gilligan.

Iron Fist
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcı ve Marvel Televizyon Birimi Yöneticisi Jeph Loeb ve sürpriz konuklar.

Crazy Ex-Girlfriend
Panel katılımcıları: Ortak yaratıcılar Rachel Bloom ve Aline Brosh McKenna, konuk oyuncu Michael McMillian.

Mr. Mercedes
Panel katılımcıları: Yaratıcı kadro ve oyunculardan birkaç kişi.

18-07/04/comic-con-banner.png

20 Temmuz Cuma

The Big Bang Theory
Panel katılımcıları: The Big Bang Theory yazar ve yapımcıları.

The Walking Dead ve Fear The Walking Dead
Panel katılımcıları: Andrew Lincoln, Danai Gurira, Melissa McBride, Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus, FearTWD'den Kim Dickens, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo ve Lennie James, yürütücü yapımcılar Gale Anne Hurd, Robert Kirkman ve TWD'nin yeni showrunner'ı Angela Kang.

Vikings
Panel katılımcıları: Yaratıcı/yazar Michael Hirst, oyuncu kadrosundan Katheryn Winnick, Clive Standen, Alexander Ludwig, Alex Høgh Andersen ve Georgia Hirst

Castle Rock (Dünya prömiyeri)
Panel katılımcıları: Dizinin yaratıcı ve yürütücü yapımcıları Sam Shaw ve Dustin Thomason, oyuncu kadrosundan Sissy Spacek, Bill Skarsgard, Melanie Lynskey ve Jane Levy.

Star Trek: Discovery
Panel katılımcıları: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Shazad Latif, Mary Wiseman, Anthony Rapp, Wilson Cruz, Mary Chieffo ve Anson Mount, yürütücü yapımcılar Alex Kurtzman ve Heather Kadin.

Amazon Mega Panel: Tom Clancy's Jack Ryan, Good Omens, The Tick, Homecoming, Lore, The Expanse
Pane katılımcıları: Tom Clancy's Jack Ryan yürütücü yapımcısı Carlton Cuse, The Tick yaratıcısı Ben Edlund, Homecoming yönetmeni Sam Esmail, Good Omens yazar/yaratıcı/ showrunner'ı Neil Gaiman, Lore yürütücü yapımcısı Gale Anne Hurd ve The Expanse showrunner'ı Naren Shankar.

Bob's Burgers
Panel katılımcıları: Yaratıcı/yürütücü yapımcı Loren Bouchard, oyuncu kadrosundan H. Jon Benjamin, Dan Mintz, Eugene Mirman, John Roberts, Kristen Schaal ve Larry Murphy.

Marvel's Cloak & Dagger
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcı/Marvel Television Başkanı Jeph Loeb, oyuncu kadrosundan Olivia Holt, Aubrey Joseph, Emma Lahana, Ally Maki ve yürütücü yapımcı/showrunner Joe Pokaski.

The Passage
Panel katılımcıları: Mark-Paul Gosselaar, Saniyaa Sidney, Henry Ian Cusick, Jamie McShane, yürütücü yapımcı Liz Heldens,yürütücü yapımcı/yönetmen Jason Ensler, yazar Justin Cronin.

18-07/04/comic-con-san-diego.jpg

21 Temmuz Cumartesi

Unkitty!
Panel katılımcıları: Yapımcılar Lynn Wang ve Ed Skudder, animasyon yönetmeni Anna Hollingsworth ve seslendirme kadrosundan Tara Strong, Grey Griffin, Eric Bauza, H. Michael Croner, Roger Craig Smith.

Black Lightning
Panel katılımcıları: Cress Williams, China Anne McClain, Nafessa Williams, Christine Adams, Marvin "Krondon" Jones III, Damon Gupton ve James Remar ile yapımcı Salim Akil.

Krypton
Panel katılımcıları: Oyuncu ve yapımcı kadrosundan birkaç isim.

The Simpsons
Panel katılımcıları: Yaratıcı Matt Groening, yürütücü yapımcı Al Jean, denetleyici yönetmen Mike Anderson, efsanevi yönetmen David Silverman, aktris Tress MacNeille ve moderatör Johnathan Fernandez.

Manifest
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcı Jeff Rake, oyuncu kadorsundan Melissa Roxburgh ve Josh Dallas.

Legacies
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcı Julie Plec, oyuncu kadrosundan Danielle Rose Russell ve Matthew Davis.

American Dad! ve Family Guy
Panel katılımcıları: Francine (Wendy Schaal), Steve (Scott Grimes), Klaus (Dee Bradley Baker), Snot (Curtis Armstrong), Barry (Eddie Kaye Thomas), Toshi (Daisuke Suzuki), yürütücü yapımcı Matt Weitzman. Family Guy'dan Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mike Henry, yürütücü yapımcılar Rich Appel, Alec Sulkin, Steve Callaghan.

The Gifted
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcılar Matt Nix, Jeph Loeb, oyuncu kadrosundan Stephen Moyer, Sean Teale, Jamie Chung, Emma Dumont, Blair Redford, Natalie Alyn Lind ve Skyler Samuels.

Supergirl
Panel katılımcıları: Melissa Benoist, Chyler Leigh, Mehcad Brooks, David Harewood, Katie McGrath, Jesse Rath, yürütücü yapımcılar Robert Rovner, Jessica Queller ve Sarah Schechter.

The Orville
Panel katılımcıları: Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, yürütücü yapımcılar David A. Goodman, Brannon Braga ve Jon Cassar.

Arrow
Panel katılımcıları: Stephen Amell, David Ramsey, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, Echo Kellum, Juliana Harkavy, Rick Gonzalez ve Colton Haynes, yürütücü yapımcı Beth Schwartz.

The Man in the High Castle
Panel katılımcıları: Alexa Davalos, Rufus Sewell, Jason O'Mara, Stephen Root, yürütücü yapımcılar Isa Dick Hackett ve Dan Percival.

DC's Legends of Tomorrow
Panel katılımcıları: Caity Lotz, Brandon Routh, Dominic Purcell, Nick Zano, Maisie Richardson-Sellers, Tala Ashe, Matt Ryan, Jes Macallan, Courtney Ford, showrunner Phil Klemmer ve yapımcı Keto Shimizu.

The Flash
Panel katılımcıları: Grant Gustin, Jesse L. Martin, Tom Cavanagh, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Hartley Sawyer, Jessica Parker Kennedy, Danielle Nicolet ve yürütücü yapımcı Todd Helbing.

Deadly Class
Panel katılımcıları: Çizgi roman yaratıcısı ve yürütücü yapımcı Rick Remender, Miles Orion Feldsott, Mick Betancourt, Benjamin Wadsworth, Lana Condor, María Gabriela De Faría, Benedict Wong ve ortak yaratıcı Wes Craig.

Project Blue Book
Panel katılımcıları: Yaratıcısı/ortak yürütücü yapımcı/yazar David O'Leary, showrunner/yürütücü yapımcı/yazar Sean Jablonski, oyuncu kadrosundan Aidan Gillen, Michael Malarkey, Neal McDonough ve Laura Mennell.

22 Temmuz Pazar

Supernatural
Panel katılımcıları: Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins, Alexander Calvert ve yürütücü yapımcılar Robert Singer, Andrew Dabb, Eugenie Ross-Leming ile Brad Buckner.

Riverdale
Panel katılımcıları: KJ Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray, Mark Consuelos, Casey Cott, Skeet Ulrich, Mädchen Amick, Luke Perry, Vanessa Morgan, yapımcılar Roberto Aguirre-Sacasa, Sarah Schechter ve Jon Goldwater.

Mayans M.C.
Panel katılımcıları: Ortak yaratıcı/ yürütücü yapımcı/ yazar/yönetmen Kurt Sutter, ortak yaratıcı/ortak yürütücü yapımcı/yazar Elgin James, yürütücü yapımcı/yönetmen Norberto Barba, oyuncu kadrosundan JD Pardo, Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Danny Pino, Emilio Rivera, Frankie Loyal, Joseph Lucero ve Vincent Rocco Vargas.

Legion
Panel katılımcıları: Yürütücü yapımcılar John Cameron ve Marvel'den Jeph Loeb, ortak yürütücü yapımcı Nathaniel Halpern ve oyuncu kadrosundan bazı isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin