Ricky Gervais mafya dizisi Gomorrah'a mı konuk oluyor?

İtalya yapımı suç dizisi Gomorrah'ın dördüncü sezon çekimlerinin bir ayağı Londra'da gerçekleşti. Gomorrah 4. sezon ne zaman başlayacak?

İtalya'nın dünya çapında büyük ilgi gören suç dizisi "Gomorrah"ın dördüncü sezon çekimleri devam ediyor.

Roberto Saviano'nun 2006 yılında yayımlanan aynı isimdeki dizisinden ekranlara uyarlanan Sky Italia dizisinin yeni sezon bölümlerinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Şu sıralar çekimler için Londra'da bulunan dizi ekibinin ünlü bir konuğu vardı. Geçmiş dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dizinin hayranı olduğunu belli eden ve The Office, Extras gibi dizilerle tanınan İngiliz aktör-komedyen Ricky Gervais setin sürpriz konuğuydu.

18-07/04/ricky-gervais-gomorrah-1530729849.jpg

Gomorrah'da Pietro'nun oğlu suç patronu Gennaro "Genny" Savastano karakterine hayat veren Salvatore Esposito'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Esposito, Gervais'e İtalya'da birçok hayranının bulunduğunu ve burada kendileri ile birlikte olmasından dolayı çok mutlu oldukarını söylerken; Gervais ise bu sözlere "Dünyanın en iyi dizisi" sözüyle karşılık veriyor. Video, Esposito'nun "Şimdi gitmem ve Ricky'i öldürmem gerekiyor" sözleriyle espirli bir havada sonlanıyor.

18-07/04/ricy-gervais-facebook.jpg

GERVAIS "GOMORRAH" 4. SEZONA KONUK MU OLACAK?

Gervais'in dizi setinde bulunması ve diziye olan hayranlığı akıllara Gervais'in yeni sezonda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkma ihtimalini getirse de aktörün yeni sezonda görünmeyeceği ve ziyaretin sadece bir hayran ziyareti kapsamında olduğu belirtiliyor.

Dördüncü sezonun Londra çekimleri ayağını dün itibarıyla tamamlayan Gomorrah ekibi, sezon çekimlerini tamamlamak için İtalya'ya dönecek.

Aşağıda Londra çekimlerinden birkaç kareyi görebilirsiniz:

18-07/04/gomorrah-londra-cekimleri.jpg

18-07/04/gomorrah-londra-cekimleri-2.jpg

18-07/04/gomorrah-londra-cekimleri-3.jpg

Cattleya, Fandango ve Sky Italia'nın Beta Film ile ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin hikayesi; Napoli merkezli bir Camorra klanının ilişkilerine ve diğer gruplarla çatışmalarına odaklanıyor.

GOMORRAH 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dünya genelinde 170 ülkeye dağıtımı gerçekleşen dizinin 4. sezonunun 2019'un bahar aylarında prömiyerini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin