Conviction iptale adım adım!

ABC, bu sezon ekranlara getirmeye başladığı Conviction dizisi için ek bölüm siparişi vermeme karar aldı.

Ek bölüm siparişlerinin geldiği şu dönemde ABC'nin Conviction dizisinin geleceği için bir süredir belirsizlik hakimdi.

İLK SEZON 13 BÖLÜMLE SINIRLI KALACAK

Ve beklenen karar çıktı! ABC, bu sezon ekran macerasına başlayan dizisinin ilk bölümü için uzatma kararı almadı.

Conviction'ın 13 bölümden oluşacak sezonun ilk beş bölümü izleyicilerle buluşmuş durumda. Geriye kalan sekiz bölümün de yayınlanacağı da belirtildi.

Deadline'ın haberine göre ABC, ikinci sezon seçeneklerini şimdilik saklı tutuyor, bu nedenle henüz dizinin iptal edildiğini resmi olarak söylemek mümkün değil. Ancak kulislerde konuşulanlara göre kanal, diziyi çoktan gözden çıkarmış durumda.

DÜŞÜK İZLENME ORANLARI

Amerika eski başkanının sorunlu bir geçmişe sahip asi kızı olan avukat Hayes Morrison'un (Hayley Atwell) yanlışlıkla mahkum edilmiş kişilerin davasını inceleyen birimin başına geçmesini hikaye edinen dizi, Pazartesi akşamları düşük izlenme oranlarıyla yoluna devam ediyor. Final yapan Castle'ın zaman diliminde ekranlara gelen dizi Castle'a göre düşük reytingler elde etmekte.

16-11/10/conviction-1478806108.jpg

Dizinin geri kalan sekiz bölümü ekranlara gelecek olsa da ABC'nin dizinin yayın gününü değiştirip farklı bir güne çekmesi olasılığı yüksek görünüyor.

KANALIN DİĞER YENİLERİ NE DURUMDA?

Daha önceden kanalın diğer yenisi Notorious takipçilerini pek memnun etmeyecek bir gelişme yaşanmış ve kanal, Notorious'un 13 bölümlük siparişini 10'a çekmişti. Designated Survivor, Speechless ve American Housewife ise kanalın tam sezon onayı alan şanslı dizileri olmuştu.

Liz Friedman ve Liz Friedlander ikilisinin yaratıcısı olduğu Conviction'ın yapımcılığını Mark Gordon Co. ve ABC Studios üstleniyor.

'Conviction' 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin