Dead of Summer iptal edildi

Freeform, bu yaz döneminde 10 bölümlük sezonuyla ekranlara getirdiği korku antolojisi türündeki dizisi Dead of Summer'ı tek sezonda bırakma kararı aldı.

Dead of Summer takipçilerine kötü haber geldi! Dizi, ne yazık ki gelecek sezonu göremeyecek!

DEAD OF SUMMER İÇİN BEKLENEN KARAR

Ağırlıklı olarak genç kitleye hitap eden program ve dizileriyle bilinen kablolu televizyon kanalı Freeform, bu yaz döneminde 10 bölümlük sezonuyla ekranlara getirdiği korku antolojisi türündeki dizisini tek sezonda bırakma kararı aldı.

Adam Horowitz, Edward Kitsis ve Ian Goldberg'in yaratıcısı olduğu; 1980'lerde bir yaz kampında geçen doğaüstü olayları konu edinen dizi gerıde bıraktığımız yaz döneminde 28 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

DÜŞÜK İZLENME ORANLARI İPTAL NEDENİ

İlk sezonu sonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.2 reyting oranı ve bölüm başına 500.000'den az izleyici sayısı ile vasat bir ekran grafiği sergileyen dizinin iptali aslında beklenen bir gelişmeydi. Kanalın bir diğer dizisi Pretty Little Liars'ın 7. sezon ortalamalarının 0.6 reyting oranı ve 1.2 milyon izleyici rakamlarında olduğu düşünülürse Dead of Summer'ın reyting rakamlarının seviyesi daha iyi anlaşılabilir.

16-11/10/dead-of-summer-cancelled-freeform.jpg

2. SEZON OLSAYDI...

Eğer diziye ikinci sezon onayı verilseydi yapımcıların planlarına göre dizinin hikayesi kampın sahibi Deb'in (Elizabeth Mitchell) 1970'li yıllarda kampta danışman olduğu dönemde geçecekti.

Freeform, geçtiğimiz ay sonlarında bir başka dizisi Guilt'i de ilk sezonunun ardından iptal etmişti. Gerçek yaşamdaki Amanda Knox hikayesinden esinlenen dizi, Pazartesi akşamları beklenen ilgiyi bir türlü yakalayamamıştı.

'Dead of Summer' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin