Çöp Adam 2. Bölümüyle reytinglerde zirveyi zorladı!

Star'ın yeni dizisi Çöp Adam 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki Çöp Adam reytinglerde kaçıncı oldu? Çöp Adam'ın 2. bölümünde neler yaşandı? Çöp Adam 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam'ın 3. bölümünden neler olacak?

Volkan Usta
08 Aralık 2022 - 11:37
Kültür Sanat

Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, dün akşam ekrana gelen 2. bölümüyle reytinglerde yavaş yavaş adından söz ettirmeye başladı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek yazılan başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı dizi, AB ve ABC kategorilerinde en çok izlenen ikinci dizi oldu.

22-12/08/87528.jpg

ÇÖP ADAM!IN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çöp Adam'ın son bölümünde; Tamer'in kim olduğunu ve kendisini neden kaçırdığını anlayamayan Peri, ona saldırırken; soğukkanlılığını koruyan Tamer ise onu ayak bileğinden zincirledi. Tamer, mahzenden çıkarkan çocukluğunda kardeşi Meryem'e bir pastanede gördüğü kırmızı ojeli, beyaz elbiseli, kızıl saçlı kadından ve onu kucaklayıp götüren sevgilisinden bahsettiği anı hatırladı.

22-12/08/87530.jpg

PERİ'NİN ÇANTASI TAMER'DE

Sonrasında yalının kapısına çıkan Tamer, oraya gelen taksiciyi gördü. "Yenge çantasını unutmuş" diyerek Peri'nin çantasını getiren taksiciyi yollayan Tamer Yılmaz, peşinden gelen karısı Berrin'e de adamı tanımadığını ve adres sorduğunu söyledi. Ardından odalarına gidip uyuyan ikilden Tamer, sabah uyandığı gibi Peri'ye yiyecek bir şeyler götürdü. Onun yemek yemediğini fark eden Tamer, "Açlıktan mı öldürmek istiyorsun kendini?" diye sordu. Bunun üzerine Peri de "Yaşamak istediğimi kim söyledi? Ölmek istiyorum, bu dünyadan kurtulmak istiyorum" diye bağırdı.

22-12/08/87525.jpg

TAMER, PERİ'NİN GEÇMİŞİNİ ARAŞTIRDI

Kahvaltı etmeden evden çıkan ve Peri'nin çantasında bulduğu faturadaki adrese giden Tamer, komşuya yakalanınca Peri'nin bir arkadaşıymış gibi tüm hikayeyi dinledi. Komşu, Peri'nin eşi ve kardeşinin birlikte olduğunu ancak öldüklerini anlattı. Komşulara kendisini Peri'nin arkadaşı Ömer diye tanıtan Tamer, fırsat bulunca eve girdi. Peri'nin intihar notunu gören ve evi gezen Tamer, kapıya polisler ve Peri'nin arkadaşı Begüm gelince ne yapacağını şaşırdı. Önce saklanan Tamer, ilk fırsatta pencereden çıkarak dışarı doğru kendini sarkıttı.

22-12/08/87526.jpg

HER ŞEY OYUN İÇİN Mİ?

Polis memurları ve Begüm, Peri'nin intihar ettiğinden şüphelenirken Tamer de yandaki çatıya atlayarak oradan uzaklaştı. Kendisini arayan Seko'ya planlanan röportajı iptal etmesini söyleyen Tamer Yılmaz, arkadaşını eve çağırdı. Seko gelmeden Peri'yi internetten de araştıran Tamer, arkadaşına isim vermeden bir adamın tanımadığı bir kadını kaçırdığını, sonrasında onu bir mahzende tuttuğunu anlattı. Bunun nedenini bilmediğinden de bahseden Tamer, Seko bunu yeni oyunun hikayesi sanınca onu onayladı.

22-12/08/87531.jpg

TAMER VE MERYEM'İN DRAMI

Ağabeyi yanına gelince onunla dertleşen Meryem, "Sen benim hem annem hem babamdın. Ama senin ne annen oldu ne baban. Buna rağmen onlar için şu yaptıklarına bir bak" dedi.Tamer ise kardeşine "Bak işte her şeyi denedik. Ama içimizdeki bu öfke bitmemiş. Kaçarak başaramadık. Belki bu sefer onlardan o kadar da nefret etmediğimizi gösterirsek aradığımız huzuru öyle buluruz olmaz mı?” yanıtını verdi. Bunun üzerine Meryem de "Sen ne dersen o. Sen hem benim annem hem babamsın, her şeyimsin" ifadelerini kullandı.

22-12/08/87527.jpg

PERİ YALAN SÖYLEDİ

Akşam yeni oyununu tasarlamak üzere harekete geçen ve evindeki mahzeni resmeden Tamer, ailesiyle yemek yemedi. Dışarıdan kendisi ve Peri için yemek söyleyen Tamer, kimseye görünmeden mahzene indi. Peri'nin elindeki 'Naz' dövmesini kazımaya çalıştığını gören Tamer, onun kanlar içindeki bileğini temizledi. "Naz kimdi?” diye soran Tamer'e önce "Hiç kimse" diyen Peri, gözyaşlarI içinde "Kardeşimdi. Sırtımı yasladığım duvardı o benim. İhanet ettim ben ona. Onun evinde onun yatağında kocasıyla birlikte oldum. Sonra da o hem kendini hem kocasını öldürdü" dedi.

22-12/08/87509.jpg

"NEREDEN BİLİYORSUN BUNLARI ÇÖP ADAM?"

Peri Sonad, "Yalan söylüyorsun. Kardeşin sana ihanet etti" diyen Tamer'e, "Kimsin sen? Nereden biliyorsun bunları çöp adam" dedi. "Onları sen mi öldürdün?" diye soran Tamer'e cevap veren Peri, "Geldiğimde ölmüşlerdi. Küvette buldum onları" dedi.

22-12/08/87508.jpg

“SENİ KİMSE ARAMIYOR”

Bileğindeki zincirden iyice sıkılan Peri "Yeter artık, ben gitmek istiyorum. Ne zaman bitecek bu? Onu da mı bilmiyorsun? Ödeteceğim ben sana bunu. Bu yaptığın çok büyük bir suç biliyorsun değil mi? Gez, dolaş, hayatının tadını çıkar. Çünkü kalan ömrünü hapiste geçireceksin. Sana diyorum. Elbet bulacaklar beni" dedi. Sessizliğini bozan Tamer ise "Seni kimse aramıyor ki.

22-12/08/87503.jpg

Onu eve intihar notu bırakmadan önce düşünecektin" ifadelerini kullandı. Kendisini kaçıran adamın bunları nereden bildiğini anlayamayan ve öfkelenen Peri, ona tehditler savururken, çalışma odasına çıkan Tamer, mutfağa gittiğinde pasta yapan Berrin’i ağlarken buldu. Eşine kendisini yalnız hissettiğini belirten Berrin’e kızan Tamer, “Senin sinirlerin bozulmuş” diyerek uyumaya gitti.

22-12/08/87512.jpg

BERRİN ,TAMER’İN PEŞİNDE

Ertesi gün yalıda Damla’nın doğum günü hazırlıklarıyla ilgilenen Berrin, gelen konuklarını karşılarken; Tamer, mahzende Peri’nin yanındaydı. Ablası ve eniştesine evi gezdiren Berrin, partiye gelen Seko’ya Tamer’i sordu. Seko ise Tamer’in kısa bir işi olduğunu az sonra geleceğini söyleyerek Berrin’i sakinleştirmeye çalıştı.

22-12/08/87510.jpg

PERİ ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

Gitmek isteyen Peri’yi dinlemeyen ve onun koluna pansuman yapmak için hareket eden Tamer ise, onun arkasında olduğunu görse de kaçamadı. Atlı karıncanın bir parçasını Tamer’in kafasına vuran Peri, onu bayılttı ve dışarı çıktı. 

ÇÖP ADAM 3. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin