Çöp adam dizisi bugün neden ekrana gelmeyecek? 15. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba akşamları Star Tv'de seyircisinin evine konuk olan Çöp Adam dizisi bu akşam yayınlanmayacak... Peki Çöp Adam dizisi neden yayınlanmayacak? Çöp Adam final mi yapıyor? Çöp Adam'ın 15. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çöp Adam 15. bölüm fragmanı izle! Çöp Adam 14. bölümde neler oldu? Peri ve Tamer evlenecek mi?

Star'ın OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın, senaryosunu Melek Gençoğlu, Su Ersöz ve Deniz Madanoğlu'nun üstlendiği dram türündeki Çöp Adam dizisi bu akşam yayınlanmayacak... İşte nedeni!

Çöp Adam 15. bölüm izle! Full HD izle!

23-03/22/87958.jpg

Bugün saat 22.00'de NTV ve Star TV'de gerçekleşecek ortak yayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı konuşma dolayısıyla Çöp Adam'ın 15. bölümü bu hafta yayınlanmayacak.

Çöp Adam yeni bölüm canlı izle! 

23-03/22/87962.jpg

ÇÖP ADAM'IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK? 15. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

22 Mart saat 20.00'de 15. bölümüyle ekranlara gelmesi beklenen Çöp Adam dizisi, bu haftayı pas geçerek yeni bölümü 29 Mart Çarşamba günü yayınlamaya karar verdi...

Çöp Adam 15. bölümde neler olacak? Peri ve Tamer evlenebilecek mi?

İpek’in gelişinin ardından yaşananlar Peri ve Tamer’in arasında gerilim yaratır. Yalıya döndüklerinde ise onları başka bir kötü sürpriz beklemektedir. Tamer’in de ona karşı olduğunu hisseden Peri ani bir patlamayla fevri bir adım atar. Onun için acı verici bir ana tanık olan Berrin, onu teselli edebilecek tek kişiye gider. 

23-03/22/87961-1679476255.jpg

Dilber, Yavuz ve Meryem’in arasını düzeltmek için bir plan yapar. Bülent ise Dilber’den kurtulmak için bambaşka bir plan hazırlığındadır. Ertesi sabah, Selim otelde gördükleri karşısında şok yaşarken Peri, kahvaltı sofrasında hiç beklemediği biriyle karşılaşır. Evdeki gerilim tırmanırken, yalıdakiler asıl tehlikenin kapıda olduğundan habersizlerdir.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin