Çöp Adam dizisi yayın tarihi belli oldu! 23 Kasım'da başlıyor! İşte detaylar!

Star Tv'nin yeni projesi olan Çöp Adam dizisinden ilk tarihli tanıtım yayınlandı. Çöp Adam dizisinin konusu nedir? Çöp Adam dizisinin oyuncuları kimler? Çöp Adam 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan'lı ilk tanıtım yayında! Çöp Adam dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Çöp Adam dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam 1. Bölüm ne zaman?

22-11/14/p-adam-1-7.jpgÇöp Adam dizisi oyuncuları kimler?

Kiralık Aşk, Çarpışma, Kurt Seyit ve Şura dizisiyle milyonların kalbini kazanan güzel oyucu Elçin Sangu uzun bir aranın ardından ekranlara dönüyor.'Çöp Adam' adlı diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Sangu'nun canlandıracağı karakter ve partneri de belli oldu. Elçin Sangu, Peri isimli bir banka müdürü karakterine hayat verecek.

22-11/14/p-adam-1-5.jpg

Çöp Adam dizisinde Engin Altan Düzyatan ise bir anda zengin olan Tamer Yılmaz isimli bir yazılımcıyı oynayacak. Diziye ismini veren detay ise Tamer Yılmaz'ın çöp adam dövmesinden alıyor. Çöp Adam dizisinin konusuna göre; Tamer Yılmaz, Peri'yi kaçıracak ve olaylar gelişecek.

22-11/14/p-adam-1-10.jpg

Çöp Adam dizisi konusu nedir?

Saplantılı bir adamın etkileyici aşkını anlatan Çöp Adam dizisi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yüksek bütçeli oluşu ile dikkat çeken Çöp Adam filmi oyuncu kadrosuyla da oldukça merak uyandırıyor.

22-11/14/p-adam-1-12.jpg

Engin Altan Düzyatan kimdir?

1979 yılında İzmir'de dünyaya gelen Engin Altan Düzyatan 26 temmuz doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan yetenekli oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisi ile zirveyi yakaladı. 5 sezon boyunca en çok konuşulan diziler arasında yer alan Diriliş Ertuğrul devam dizisi ile ekrana gelmeye devam ediyor. 1.85 boyunda ve 76 kilo olan Engin Altan Düzyatan yakışıklılığı ile çok konuşuluyor. Engin Altan Düzyatan ilk önce Özge Özpirinçci daha sonra Neslişah Alkoçlar ile evlendi.

22-11/14/p-adam-1-3-1668420377.jpg

Elçin Sangu kimdir?

1985 yılında İzmir'de dünyaya gelen Elçin Sangu, 13 Ağustos doğumludur. Mersin Üniversitesi Opera ve Şan bölümünden mezun olan yetenekli oyuncu Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile hafızalara kazındı. Kurt Seyit, Şura ve Sevdam Alabora gibi pek çok yapımda yer alan Elçin Sangu, o Kiralık Aşk dizisi ile zirveye yakaladı. Daha sonra Çarpışma dizisiyle ekranlara gelen güzel oyuncu şimdilerde Çöp Adam projesi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.Elçin Sangu 1.69 cm boyunda ve 59 Kg ağırlığındadır.

22-11/14/p-adam-1-4.jpg

Çöp Adam 1. Bölüm fragmanı yayınlandı!

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin