Çöp Adam'da şok eden ayrılık! Dizi final mi yapıyor?

Engin Altan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'lı Çöp Adam dizisinden üzücü veda... Diziden ayrılan isim kim? Çöp Adam final mi yapıyor? Çöp Adam 12. bölüm fragmanı izle! Elçin Sangu kimdir? Engin Altan Düzyatan kimdir?

Star Tv'nin fenomen dizisi Çöp Adam cephesinde önemli bir değişim yaşandı! 12. bölümü yayınlanmak üzere, dizinin kadrosundan senarist Melek Gençoğlu ve Su Ersöz'ün ayrıldığı öğrenildi. İlk bölümden bu yana projeye dahil olan iki isim de Çöp Adam'la yollarını ayırma kararı aldı.

23-02/28/87814.jpg

MASUMLAR APARTMANI'NIN KADROSUNDAYMIŞ!

Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı ve Elçin Sangu'nun başrolde oynadığı Çöp Adam dizisinin yeni senaristi Deniz Madanoğlu oldu... Daha önce başarısını Masumlar Apartmanı'nda kanıtlayan Madanoğlu'nun, dizide nasıl bir değişiklik yapacağı ise şimdiden merak konusu...

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek kaleme alınan ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği “Çöp Adam” dizisi, 12. bölümüyle Çarşamba günü Star’da .

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin