Counterpart dizisinin 3. sezonu olacak mı? Starz kararını verdi!

Bilim-kurgu/casusluk dizisi Counterpart'ın geleceği belli oldu. Starz, dizinin 3. sezonunun olmayacağını duyurdu.

Starz kanalından "Counterpart" takipçilerini memnun etmeyecek bir duyuru yapıldı.

COUNTERPART İPTAL EDİLDİ

Kanal, J.K. Simmons'ın başrolünde yer aldığı bilim-kurgu/casusluk türündeki dizisinin 3. sezonunun olmayacağını duyurdu. Diğer bir deyişle dizi, iki sezonun ardından iptal edildi.

COUNTERPART REYTİNGLERİ DÜŞÜŞTEYDİ

Çekimleri Berlin'de gerçekleştirilen ve eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler alan yapım kendisine sadık bir hayran kitlesi oluştursa da bu kitle geniş bir kesimi kapsayamadı. 

İlk sezonunu 0.09 reyting ve 371,000 izleyici ortalaması ile tamamlayan dizi, ikinci sezonunda 0.04 reyting ve 225,000 izleyici ortalaması ile ciddi bir düşüş gösterdi.

19-02/12/justin-marks-twitter.jpg

COUNTERPART'IN DEVAM ETME İHTİMALİ AZ DA OLSA VAR!

10 bölümden oluşan ikinci sezonunu 17 Şubat Pazar akşamı yayınlanacak "Better Angels" isimli bölümle noktalayacak dizinin Starz kanalında olmasa da dijital platformlarda devam etme ihtimali mevcut. Bunun için yapımcı MRC'nin diziyi pazarlamak için dijital platformlarla görüşmeler gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Starz Programlama Başkanı Carmi Zlotnik iptak kararıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

19-02/12/counterpart-starz.jpg

"Justin, Jordan, J.K., tüm oyuncu kadrosu ve yapım ekibi mükemmel şekilde yürütülen bir diziyi bizlere sundu. Uzman hikaye anlatımının sınıfının en iyi performanslarıyla hayata geçirildiği iki sezon boyunca bu takımla birlikte çalışmak zevkti."

"COUNTERPART" KONUSU

Yaratıcı/yürütücü yapımcı Justin Marks ve yürütücü yapımcı Jordan Horowitz'in arkasında olduğu Counterpart'ın hikayesinin merkezinde Birleşmiş Milletler'e bağlı Berlin merkezli bir casusluk ajansında düşük rütbeli bir memur olarak çalışan Howard Silk (Simmons) yer alıyor. Çalıştığı kurumun diğer boyutlara geçişi koruduğu gerçeğini ve güvenebileceği tek kişinin paralel dünyadaki benzerinin olduğunu keşfeden Howard kendisini tehlikeli bir ortamın içinde bulur.

19-02/12/counterpart-iptal-edildi.jpg

Nazanin Boniadi, James Cromwell, Betty Gabriel, Harry Lloyd, Olivia Williams ve Eme Ikwuakor oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin