Ünal Silver Deniz Çakır'ın Vurgun dizisinde rol alacak!

Başarılı oyuncu Ünal Silver, Vurgun dizisinin kadrosuna giriyor.

Merve Mutlu
12 Şubat 2019 - 09:19
Magazin

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya, Emre Kınay ve Begüm Birgören'in rol aldığı Vurgun dizisi, ilk bölümüyle oldukça dikkat çekti. Farklı konusu ve güçlü kadrosu ile beğenilen dizinin kadrosuna son olarak Ünal Silver de dahil oldu. 

10 yıl boyunca komada kalan Kemal Vardar'ın, umutlar kesildikten sonra birgün aniden komadan çıkması ve çıktığında en yakın arkadaşı ile karısının evlendiğini görmesi ile dünyasının karmakarışık olmasını konu alan dizi, izleyenlerde büyük merak uyandırdı. 

19-02/12/nal-s.png

Senaryosu Başar Başaran ve Emre Özdur imzası taşıyan 'Vurgun'da şok etkisi yaratacak olaylar, yeni bölümlerde de hız kesmeden devam edecek. Dördüncü bölümde diziye dengeleri değiştirecek olan Reyhan'ın babası Feyyaz karakteri dahil olacak.

Vurgun dizisinde Reyhan'ın babası Feyyaz karakterini canlandırmak için diziye dahil olacak olan kişi ise usta oyuncu Ünal Silver oldu.

Son olarak 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Umur Bey rolüyle seyirci karşısına çıkan Silver, 4. bölümden itibaren Vurgun dizisinde olacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin