Çukur Baykal yaşıyor mu? Burak Sergen diziye geri mi dönüyor?

Sevilen dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyordu! Çukur'da gizemli bir şekilde öldüğü söylenen Baykal Bey yaşıyor olabilir! Beyefendi lakaplı karakteri canlandıran Burak Sergen diziye geri mi dönüyor?

Nurşah
12 Şubat 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Ay Yapım imzası taşıyan dizi ekrana gelen 52. bölümü ile izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Merakla beklenen bölümde dizinin takipçilerini bir de sürpriz bekliyordu. Beyefendi lakaplı Baykal'ın ölmediği anlaşıldı... Burak Sergen diziye geri mi dönüyor?

19-02/12/ukur-yeni-bolum-baykal.jpg

Çukur dizisinde Baykal geri mi dönecek?

Sır dolu bir şekilde ölen ve birden ortadan kaybolan Baykal dizinin kötü karakterleri arasında yer alıyordu. Çukur'un dün akşam ekrana gelen 52. bölümünde bir telefon konuşması esnasında duyduğumuz "Baykal Bey, evet haberimiz var..." sözleri izleyicilere Baykal'ın ölmediğini düşündürdü. Sosyal medyada ani bir dalgalanmaya sebep olan bu cümle, "Baykal yaşıyor" paylaşımları yapılmasına sebep oldu...

19-02/12/ukur-baykal-oldu-mu-1549954791.jpg

Yüzü izleyiciye gösterilmeyen bu kişinin Baykal olabilme ihtimali bulunuyor. Fakat Baykal karakterini canlandıran usta oyuncu Burak Sergen şu sıralar TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Halka'da rol alıyor. Bu durumda diziye geri dönüp dönmeyeceği ve Baykal'ın akıbeti önümüzdeki bölümlerde izleyici ile paylaşılacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin