"Creed 4" filmi yolda! Sylvester Stallone filmde olacak mı?

Efsane yapımlardan biri olan "Creed" filminin 4'üncüsü çekilecek. Filmin yapımcısı haberi duyururken, Sylvester Stallone'nin filmde olup olmayacağı konusunda henüz bilgi verilmedi.

ozan
20 Kasım 2023 - 12:58
Gündem

"Rocky" ve "Creed" filmlerinin yapımcısı Irwin Winkler, Creed serisinin dördüncü filmi için hazırlıklara başladıklarını açıkladı.

Deadline'ın Los Angeles'ta düzenlediği panelde konuşan yapımı Winkler, "Creed 4'ü yapmayı planlıyoruz. Elimizde güzel bir hikâye var. Grevler nedeniyle biraz geciktik ama önümüzdeki sene ön yapıma başlarız" ifadelerini kullandı.

23-11/20/12-1700474930.jpg

Irwin Winkler, ana karakter Michael B. Jordan'ın üçüncü filmdeki gibi yeni filmde de yönetmen koltuğuna oturacağını söyledi. Ayrıca ünlü yapımcı, "Çok iyi iş çıkardı. Kamera arkasında gayet rahattı" diye konuştu.

Yeni filmde Rock karakterini canlandıran Sylvester Stallone'un yer alıp almayacağı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.

Mart ayında vizyona giren "Creed III", uluslararası gişede 275 milyon dolar hasılatla serinin en yüksek gişe rakamına ulaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin