Cruel Intentions uyarlaması iptal edildi

Başrolünde Sarah Michelle Gellar'ın oynadığı 1999 yapımı filmin TV projesi NBC tarafından iptal edildi.

Berfu Özlen
26 Aralık 2016 - 15:15
İptal - Onay

Variety'nin haberine proje halindeki uyarlama dizi Cruel Intentions, NBC tarafından kabul görmedi. Ancak dizi başka kanallarda yayınlanabilir.

Program çakışmaları

Dizinin projesi Mayıs'tan beri sürüyordu ve 2017'de yayınlanması öngörülüyordu. Ancak program çatışmaları ve prömiyeri yapılacak Emerald City ve The New Celebrity Apprentice gibi bir çok dizi yüzünden yapım aşamasına geçilemedi.

Pilot bölüm çekildi

Sarah Michelle Gellar'ın Kathryn Mertuil karakterini tekrardan canlandırdığı dizi uyarlamasının pilot bölümü çekildi. Her ne kadar dizi NBC tarafından kabul görmemiş olsa da, pilot bölüm Sony tarafından diğer kanallara iletildi. Görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Filmin konusu neydi?

Sebastian ve Kathryn isimli kardeşler okullarındaki en naif kız Annette'in Sebastian ile beraber olması konusunda iddiaya girer. Eğer evlenene dek kendisini saklamaya yemin etmiş Annette Sebastian ile beraber olursa, Sebastian kazanacaktır. Aşk, ihanet, baştan çıkarma ve tehlikeli oyunların oynandığı film sinema tarihinde kült olarak kabul edilmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin