Gotham 2017 tanıtım fotoğrafları yayınlandı

3. sezon kış finalini yapan Gotham, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yayınlanan promo fotoğraflarında Jerome görünüyor.

Berfu Özlen
26 Aralık 2016 - 16:59
Yeni Bölüm

Gotham ekranlara 2017 ile birlikte dönecek. Dizinin hayranları Joker/Jerome'un ne zaman tekrar görüneceğini merak ediyordu. Özellikle aktörün paylaşıp sildiği fotoğraftan sonra seyirciler daha da heyecanlanmıştı.

 Joker mi, Jeromu mu?

Jerome'un Joker'e evrileceği ya da bir şekilde ona benzer bir karakter olacağı süpriz değildi. Ancak 2. sezonundaki beklenmedik ölümünden sonra Jerome'un geleceği belirsizleşmişti. Jerome'un diziye nasıl döneceğini yayınlanan promo fotoğraflarından anlayabiliyoruz.

Dizide otopsi memuru Leslie Thompkins'i canlandıran Cameron Monaghan'ın kişisel instagram sayfasına koyduğu fotoğrafta, Jerome otopsi masasında görünüyor. 

16-12/26/gotoo.png

Nasıl ölmüştü?

Psikopat bir katil olan Jerome, 2. sezonun son bölümünde Theo Galavan tarafından boynundan bıçaklanarak öldürülmüştü. Jerome'un geri dönüşü, cesedi ölümden döndürme gibi deneylerin yapıldığı Indian Hill araştırma merkezine götürüldüğünde netlik kazanmıştı. 

16-12/26/promo-1.jpg

Hala Jerome'un resmen Joker olup olmadığını bilemiyoruz, ancak set fotoğrafları, yayınlanan fragmanlar, ve oyuncuların paylaşımları bu yönde.

 16-12/26/promo-2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin