Lifetime'ın yeni dizisi Your Time Is Up'ı tanıyalım!

Christina Applegate küçük ekran kariyerine ciddi bir dönüş yapıyor! Aktris, Lifetime kanalında Your Time Is Up dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Volkan Küçükel
27 Aralık 2016 - 00:10
Gündem

Altın Küre adaylığı bulunan aktris Christina Applegate küçük ekran kariyerine ciddi bir dönüş yapıyor!

Deadline'ın haberine göre; Married… With Children (1987-1997), Jesse (1998-2000) ve Samantha Who? (2007–2009) gibi komedi dizileriyle bilinen aktris Lifetime kanalı için hazırlanacak yeni bir dramedinin başrolüne ismini yazdırdı.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kathleen Robertson (Murder in the First) tarafından senaryosu kaleme alınan ve Oscar adayı Gil Netter'ın (Life of Pi) yapımcılığını üstlendiği dizinin adı 'Your Time Is Up'.

'YOUR TIME IS UP' KONUSU

Peki bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Yapımcılar tarafından rağbet gören oyunculardan Applegate dizide ailesini etkileyen bir trajedinin ardından hayatını iyileştirme mücadelesi veren mağdur bir psikolog olarak karşımıza çıkacak. Kendisinin alışılmadık çocuk yetiştirme tarzı, hastalarına yardım etme konusunda benzersiz bir yaklaşıma ilham olmaktadır.

16-12/26/christina-applegate.jpg

APPLEGATE'İN KARİYERİ

Yakın süreçte Bad Moms (Eyvah Annem Dağıttı) filminde Mila Kunis ile birlikte rol alan Applegate'yi prodüksiyonu devam eden Crash Pad filminde Domhnall Gleeson, Thomas Haden Church ve Nina Dobrev ile birlikte rol alırken izleyeceğiz.

Aktrisi yukarıda bahsettiğimiz en bilindik dizilerinin dışında son dönemde Up All Night dizisinde Reagan Brinkley karakteriyle izlemiştik. Web Therapy (Jenny Bologna) ve The Grinder (Gail Budnick) oyuncunun son dönemde konuk oyuncu olarak yer aldığı diziler arasında bulunuyor.

Lionsgate TV yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Your Time Is Up'ı dizi takviminize almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin