NBC'nin deneme bölümü siparişi Good Girls dizisini tanıyalım!

NBC, The Family dizisinin yaratıcısı Jenna Bans'ın elinden çıkacak Good Girls isimli bir diziye pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
27 Aralık 2016 - 00:25
Gündem

Ulusal kanallardan NBC bir sonraki yayın sezonu için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kanal, The Family dizisinin yaratıcısı Jenna Bans'ın elinden çıkacak bir diziye pilot bölüm siparişi verdi. Peki bizleri nasıl bir dizi bekliyor?

'GOOD GIRLS' KONUSU

'Good Girls' isimli dizinin hikayesi; banliyöde yaşayan üç eş ve annenin kendilerini aniden umutsuz bir durum içinde bulmalarına odaklanıyor. Bundan sonra risk almaktan kaçınmaya bir son verip her şeyi riske etmeye hazırdırlar.

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Universal Television yapımcılığında hazırlanacak projede Jenna Bans yazar ve yapımcı olarak görev yapıyor.

Bans, geçtiğimiz sezon ABC kanalında ekranlara gelen The Family'nin yaratıcı ismiydi. Dizi, düşük izlenme oranlarının ardından ilk sezonunun ardından iptal edilmişti.

16-12/26/jenna-bans.jpg

BANS'IN ÇALIŞTIĞI DİZİLER

Grey's Anatomy, Private Practice ve Scandal dizilerinde Shonda Rhimes ile birlikte çalışan Bans, Desperate Housewives'ın da yazar ekibinde bulunuyordu. 

PİLOT BÖLÜM SİPARİŞLERİ ARTMAYA BAŞLADI

Bu proje NBC'nin 2017-18 televizyonu için verdiği ikinci pilot bölüm siparişi oluyor. Daha önceden Seann William Scott komedisi The Baby için pilot bölüm siparişi verilmişti. Amy Poehler'in yürütücü yapımcı olarak görev yaptığı o proje Universal Television yapımcılığında hazırlanıyor.

Bakalım hikayesi bir banliyöde geçecek suç draması 'Good Girls', pilot bölüm siparişinin ardından sezonluk dizi onayını da alabilecek mi... Projeyle ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin