Hannibal mini-seri olarak mı dönüyor?

Bryan Fuller'ın "Silence of the Lambs" filminden uyarlanan dizisi Hannibal'ın mini-seri olarak yayınlanması gündemde.

Berfu Özlen
27 Aralık 2016 - 10:36
Yeni Bölüm

Hannibal şüphesiz ki modern televizyon tarihinin en güzel yapımları arasındaydı. Ancak ne yazık ki yeterli izleyici sayısına ulaşamadı ve 2015 yılında 3. sezon ile final yapan dizi Will (Hugh Dancy) ve Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ilişkisini yeterince toparlayamadı. 

Geri dönüş rüzgarları

Dizinin finalinden bu yana, yakın gelecekte bir geri dönüş beklentisi dalga dalga yayılmaya başlamıştı. Gerek dizi ekibi gerekse izleyici kitlesi bu fikre oldukça sıcak bakıyordu. Ancak dizinin tam olarak ne zaman ve nasıl döneceği kesin olarak bilinmiyordu. 

Fuller bir röportajında Hannibal'ın olası geri dönüşü ile ilgili yorumlarda bulundu. Fuller, "Film gerçekten çok başarılı, ancak hikayede sadece televizyonda irdelenebilecek bir çok konu var. Umarım bu hikayeyi anlatabiliriz. Bu da ancak düzensiz aralıklara yayınlanabilecek bir mini-seri şeklinde olabilir. " dedi.

Mini-seri için ortak düşünceler

Dizinin bir mini-seri olması konusunda oyuncu Mads Mikkelsen de Fuller'a hak veriyor. Hugh Dancy de bir devam dizisi ile Willl ve Hannibal'ın hikayesinin sona gelmesi gerektiği taraftarı. 

Birkaç yıl önce final yapmış dizilerin tekrar ekranlara dönmesi hayal olabilirdi ancak Hulu ve Netflix gibi online portallar sayesinde seyirciden gelen talebe göre mini-seriler çekilebiliyor. 

Hannibal'ın dönüşü ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin