Çukur Azer Kurtuluş kimdir? Duvardaki yazı izleyicileri meraklandırdı!

Çukur dizisinde isminin belirmesi ile izleyiciyi meraklandıran Azer Kurtuluş karakteri kimdir?

Nurşah
30 Nisan 2019 - 11:47
Yeni Bölüm

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Çukur dizisi heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısındaydı. Dizinin 29 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 63. bölümünde ekrana gelen duvar yazısındaki Azer Kurtuluş ismi izleyicilerin dikkatinden kaçmadı... Çukur Azer Kurtuluş kim?

19-04/30/ukur-azer-kurtulus.jpg

Çukur Azer Kurtuluş kimdir?

Çukur'un ekrana gelen son bölümünde Akşın'ın vedasını izledik ve oldukça duygusal sahneleri ekranlarımızda gördük... Artık bir Çukur klasiği haline gelen duvar yazıları da yeni bölüme eşlik etti. Dizinin konusu ve karakterleri ile ilgili göndermelerin yer aldığı duvarda; "Azer Kurtuluş pek yakında" ifadesini içeren bir yazının belirmesi de dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı!

Merak edilen bu karakterin kim olduğu ile ilgili net bilgiler henüz paylaşılmadı fakat Azer Kurtuluş'un, son bölümde Vartolu ile bir tartışma yaşayan Şahin'in abisi olabileceği düşünülüyor...İzleyiciler tarafından yapılan bir diğer yorum ise, Azer Kurtuluş'un dizinin yeni kötü karakterlerinden birisi olacağı! 

19-04/30/ukur-akin-kurtulus.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; büyük bir merakla beklenen bu karakteri Cihangir Ceyhan canlandıracak. Cihangir Ceyhan'ı Sıfır Bir dizisinde izlemiştik... Sevilen dizide canlandırdığı Cio karakterinin ölmesinin ardından Cihangir Ceyhan'ın Çukur kadrosuna katılacağı söylentileri yaz aylarından beri gündemdeydi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin