İstanbullu Gelin'de Nazif öldü mü? Yeni bölümde neler olacak?

Star tv'nin sevilen dizilerinden İstanbullu Gelin'in 83. bölüm fragmanı yayınlandı. "Nazif öldü mü?" sorusu büyük merak uyandırıyor..

Merve Mutlu
30 Nisan 2019 - 11:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı, Star tv'nin sevilen dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/30/stanbuslllu-gelin-83.png

İstanbullu Gelin yeni bölümde neler olacak?

5 bölüm sonra final yapacak olan dizinin, cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde: Tüm konak halkı büyük bir acı içindedir. Son bölümde Esma sultan ile birlikte mekan bakmaya gittiği Nazif, karanlık bir odaya girmişler ve kapısı yalnızca dışarıdan açılan odada kalmışlardı. Esma'nın odadan çıktığı anda Nazif'in üstüne kapanan kapı, Esma'nın da hafızasının o anda yeniden gitmesi ile bir daha açılmadı. Esma hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaşırken, Nazif de bağırıyor ancak sesini duyuramıyordu. Esma’nın kapının kenarına bıraktığı kandilin yere düşmesi ile çıkan yangın, Nazif'in hayatını kaybedip etmeyeceği konusunda merak uyandırdı..

19-04/30/stanbullu-gelin.png

Yeni bölümde hastanede olan Nazif'e olduğunu öğrenmek ve ne yaptığını bilmek isteyen Esma herkesi sorguladı. Cevabı veren Garip Esma'nın büyük bir sinir krizi yaşamasına ve kendini suçlamasına neden oldu. Baba olacağını yeni öğrenen Nazif'in eşi Gülistan da ağlayarak hastanenin yolunu tuttu.

İstanbullu Gelin Nazif ölecek mi?

19-04/30/esma-sultan.png

Esma'nın hastalığı nedeniyle kapalı kaldığı odada çıkan yangının ardından hastaneye kaldırılan Nazif'in ölüp ölmediği henüz netlik kazanmadı. 

İstanbullu Gelin Nazif kimdir?

19-04/30/nazif-kimdir.jpg

Nazif Gülistan'ın eşidir. Biraz saf bir adamdır. Karısı onu istediği gibi yönetebilmektedir. Stresten fena halde etkilenen, eli ayağı bir birine giren, biraz da korkak biridir. Ancak sevilen bir karakterdir. 

İstanbullu Gelin dizisinde Nazif karakterini Muharrem Türkseven canlandırmaktadır. 

Muharrem Türkseven kimdir?

19-04/30/istanbulu-gelin.png

1989 Çanakkale doğumlu genç oyuncu, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu ile yaşayan Türkseven, Sungurlar, Nizama Adanmış Ruhlar ve İnsan Aldandı dizilerinde de rol aldı. 

İstanbullu Gelin 83. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin