Gülperi'nin finalinde neler olacak? Dizi ekranlara veda ediyor..

Show tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Gülperi bu hafta yayınlanacak bölümü ile ekranlara veda edecek. Gülperi finalde neler olacak?

Merve Mutlu
30 Nisan 2019 - 10:36
Yeni Bölüm

Başrollerde Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı, show ekranlarının sevilen dizisi Gülperi, bu hafta yayınlanacak olan 30. bölüm ile ekranlara veda edecek. Dizinin finalinde neler olacağını sizler için derledik..

19-04/30/gulperi-1.jpg 

Gülperi'nin finalinde neler olacak?

Tims&B'nin yapımcılığında hazırlanan Gülperi'nin finalinde: Gülperi, Hasan'ın cezaevinde yaşadığı saldırının ardından ameliyattan çıkmasını beklerken Can kaybolmuştur ve Gülperi bu durumdan habersizdir. Bedriye ve Artemis Can'ı aramışlar ancak bulamayınca önce Yakup'lara sonra da hastanede bekleyen Gülperi'nin yanında olan Kadir'e haber verirler. Gülperi Hasan için hastanede kalırken, Kadir Can'ı bulmak için ayrılır. Can hiç de güvenilmeyecek birinin elindedir.

Hasan'ın iyi olduğu haberinin ardından bir de Can'ın kaybolduğu haberini alan Gülperi artık kararını vermiştir. Çocuklarıyla huzuru bulmanın tek yolunun her şeyden herkesten uzaklaşmak olduğuna karar vererek İstanbul ve Kadir defterini kapatır. Foça’ya yerleşmeye karar verir. 

19-04/30/gulperi-kimdir.png

Kadir'i çok seven Can, annesinden gizli olarak abisinin telefonundan Kadir'le konuştuğunu itiraf ediyor. Kadir hakkında bilgi almaya çalışan Gülperi, Kadir'in de kendisini sorduğunu, Can'ın da "Merak ediyorsan gel yanımıza" dediğini öğreniyor. Can ikiliyi yeniden bir araya getirmeye çalışıyor.

Hasan da Artemis'i rüyasında görecek. Hasan'ın Kadir ve Gülperi'yi kast ederek "Onlar birbirlerini seviyorlar" sözleri ile, onların aşkına olan inancı gözler önüne serilecek. 

19-04/30/final-gulperi.png

Çocuklar, Gülperi ve Kadir'i yeniden bir araya getirmek için ellerinden geleni yapacaklar. Gülperi'nin inadı da yavaş yavaş kırılmaya başlayacaktır..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin