Çukur Bir Seni Sevdim Bir De Seni Sevmeyi şarkısını kim söylüyor? Şarkı sözleri...

Çukur dizisi heyecan dolu yeni bölümü ile dün akşam izleyici karşısındaydı. Yeni bölümde çalan Bir Seni Sevdim Bir de Seni Sevmeyi kim söylüyor? Şarkı sözleri...

Nurşah
30 Nisan 2019 - 10:32
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin 29 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümünde bir ayrılık daha yaşandı... Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş gibi isimlerin diziden ayrılmasının ardından Akşın karakterini İlayda Alişan da diziden ayrıldı! Duygu dolu sahnelere eşlik eden Bir Seni Sevdim Bir de Seni Sevmeyi şarkısını kim söylüyor?

19-04/30/ukur-bir-seni-sevdim-bir-de-seni-sevmeyi.jpg

Çukur Bir Seni Sevdim Bir de Seni Sevmeyi şarkısı

Dizinin sevilen karakterlerinden birisi olan Akşın'ın ölümü, tüm Çukur'u büyük bir yasa boğdu. Özellikle Celasun'un eşinin ardından ekrana geldiği sahneler izleyicilere duygu dolu anlar yaşatı... Sahnelere eşlik eden Bir Seni Sevdim Bir de Seni Sevmeyi şarkısı da etkileyiciliği artırdı. 

19-04/30/ukur-calan-sarki-bir-seni-sevdim.jpg

Çukur yeni bölümde dinlediğimiz Bir Seni Sevdim Bir de Seni Sevmeyi şarkısı sevilen müzik grubu Pinhani tarafından seslendirilmektedir...

Kefen giydim kendi elimle
Sevdiğim sevmiş başka bir suret
Kefen giydim can dar ağacında
O gönüllüyse benden icazet

Bir seni sevdim bir de seni sevmeyi
Yarama sürdüm hep acı gerçeği
Bir seni sevdim bir de seni sevmeyi
Yarama bastım hep acı gerçeği

Kefen giydim kolaydır sandım
Dünyadan değil senden ayrıldım
Zehir içtim, köprüden düştüm
Her defasında sende birleştim

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin