Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz yeni dizide başrol olacak!

Bizim Hikaye dizisinin oyuncusu Burak Deniz yeni bir diziyle yeniden ekranda olacak!

Merve Mutlu
30 Nisan 2019 - 10:18
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanan Shameless uyarlaması Bizim Hikaye adlı dizide başarılı oyuncu Hazal Kaya ile başrolü paylaşan Burak Deniz, sezon sonunda ekranlara veda edecek dizinin ardından yeni bir diziyle daha ekranlarda olacak. 

19-04/30/bizim-hikaye-baris.png

Burak Deniz'in yeni dizisi belli oldu!

İki sezondur ekranlarda olan ve 30 Mayıs'ta final yapacak olan Bizim Hikaye'nin ardından Burak Deniz'in yeni adresinin neresi olacağı belli oldu. Birçok teklif alan Burak Deniz, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın patronu olduğu Tims&B şirketiyle anlaştı. Deniz, Eylül sezonunda Show TV’de ekrana gelecek olan "Patron" adlı yeni projesinde başrol oynayacak. Yağız Alp Akaydın'ın da projenin başında olacağı projede Deniz'in başrolü kiminile paylaşacağı merak konusu oldu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin