Çukur dizisinde Cumali karakterini canlandıracak oyuncu belli oldu!

Show Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Çukur'un yeni sezonunda merakla beklenen Cumali karakterine kavuşacağız! İzleyicide büyük bir merak uyandıran karakteri kimin canlandıracağı belli oldu!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 17:27
Yeni Bölüm

Çukur dizisi geçtiğimiz Haziran ayında dillere destan bir sezon finali ile ekranlara gelmiş ve izleyicilerine büyük bir şok yaşatmıştı. Dizinin sevilen pek çok karakterinin büyük bir katliamda öldüğü sahnelerin yer aldığı sezon finalinden sonra yeni sezonla ilgili merak uyandıran detaylar da paylaşılmaya başlandı! Bunlardan bir tanesi de Çukur'un en merak edilen karakteri Cumali'yi kimin canlandıracağı idi...

18-08/27/necip-memili-cukur.jpg

Necip Memili rolün sahibi oldu!

Bu karakter için izleyiciler tarafından pek çok yakıştırma yapıldı. Medya kulislerinde ismi geçen birçok oyuncudan sonra en sonunda dedikodular netlik kazanmaya başladı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Çukur'un merakla beklenen Cumali karakterini Necip Memili canlandıracak!

Son olarak Şahsiyet adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan Necip Memili ismi zaten medya kulislerinde bu rolle ilgili olarak sık sık gündeme gelmekteydi... Bunun yanısıra Onur Bayraktar, Nejat İşler gibi isimler de izleyicinin bu karakter ile görmek istedikleri oyuncular arasında yer alıyordu... Merakla beklenen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin