Ufak Tefek Cinayetler'in Edip'i yeni dizisi Yıllar Sonra ile ekranlara dönüyor!

Ufak Tefek Cinayetler'de Edip karakterini canlandıran Selim Bayrakter yeni sezonda yepyeni bir dizi ile ekranlarda olacak!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 16:57
Magazin

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Edip karakterini canlandıran ve izleyicinin dikkatini üzerine toplayan başarılı oyuncu Selim Bayraktar yeni sezonda Yıllar Sonra adlı dizi ile ekranlarda olacak!

18-08/27/selim-bayraktar-yeni-dizi.jpg 

Selim Bayraktar Atv'de!

Ufak Tefek Cinayetler'de canlandırdığı Edip karakterinin sezon sonunda ölerek diziye veda etmesinin ardından sevilen oyuncu Selim Bayraktar Atv'de ekrana gelecek olan Yıllar Sonra dizisi ile anlaştı!

43 yaşındaki başarılı oyuncu, Atv ekranlarının yeni dizisinde oldukça önemli ve kilit bir rolle izleyici karşısına çıkacak. Başrollerinde Cansel Elçin ve Birce Akalay'ın yer alacağı merakla beklenen dizinin çekimlerine ise önümüzdeki günlerde başlanacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin