Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid dizisi ile ekranlara dönüyor!

Sedef Avcı yeni dizisi Payitaht Abdülhamid ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 16:00
Magazin

Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Leyla karakter ile karşımıza çıkan Sedef Avcı, yeni sezonda Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna katılacak! 

18-08/27/sedef-avci-yeni-dizi.jpg

Sedef Avcı Payitaht Abdülhamid kadrosunda!

2005 senesinde kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kasabalı ile yollarını birleştiren güzel oyuncu Sedef Avcı geçtiğimiz sezon ekrana gelen Mehmed Bir Cihan Fatihi adlı dizide Leyla karakterini canlandırmıştır... Kanal D'de izleyici karşısına çıkan dizi reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayınca yayından kaldırılan dizinin ardından sevilen oyuncu TRT 1 ekranlarında her cuma akşamı yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi ile izleyicilerinin karşısında olmak için hazırlanıyor...

Geçtiğimiz günlerde Gürkan Uygun ile anlaşılmasının ardından kadrosu giderek genişleyen Payitaht Abdülhamid dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin