Çukur'un senaristi Gökhan Horzum'dan Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!

Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi Çukur'un senaristi Gökhan Horzum Kenan İmirzalıoğlu'nun kadroya katıldığına dair yapılan haberlere açıklık getirdi!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 15:19
Gündem

Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu'nun Çukur kadrosuna katılacağı yönünde çeşitli haberler yapılmış ve dizinin sevenlerini büyük bir heyecana sürüklemişti. Çok merak edilen bu konuyu Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu dizinin senaristi Gökhan Horzum'a sordu... İşte sevilen dizinin senaristinden gelen Kenan İmirzalıoğlu açıklaması!

18-08/27/kenan-imirzalioglu-cukur.jpg

 "Yok öyle bir şey..."

Sezonun merakla beklenen dizisi ‘Çukur’un senaristi Gökhan Horzum’a önümüzdeki sezonda neler olacağını sordum, şöyle bir özet geçti. ‘Kenan İmirzalıoğlu gelecek’ söylentisine, “Yok öyle bir şey... Erkan Avcı ve Berkay Ateş, yeni sezonun kötü adamları olarak kadromuza katıldı” dedi. Horzum, “Cumali karakteri için de çok iyi bir oyuncuyla anlaşma yapıldı. Bu sene ‘Çukur’da hayatta kalma mücadelesi izlenecek. Bütün taşlar yerinden oynadı, gidenler oldu, kalanlar yaralı... En önemlisi dizinin yeni efendileri var ve hiç de iyi niyetli değiller” şeklinde konuştu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin