Game of Thrones 8. sezondan ilk görüntü geldi!

Popüler dizilerin adresi HBO yeni sezona hazırız mesajını veren tanıtım videosunda bünyesindeki birçok dizi, film ve belgeselden görüntülere yer verirken Game of Thrones'un final sezonu öncesi diziden anlık ilk görüntüyü de izlemiş olduk.

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2018 - 14:55
Kültür Sanat

HBO'nun dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip "Game of Thrones" dizisinin hayranları 8. ve final sezonuna dair bilgi ya da görüntülere iyice susamışken yayıncı kanal HBO kendinden bekleneni yaptı ve Game of Thrones'un final sezonuna dair yeni görüntüyü de içeren genel tanıtım videosunu izleyiciyle paylaştı.

HBO geçtiğimiz akşam Game of Thrones, Big Little Lies, True Detective, Veep, Barry gibi dizileri ile film ve belgesellerini içeren yaklaşık iki dakika süreli yeni sezon tanıtım videosunu yayınladı.

HBO 8. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜ: JON SNOW VE SANSA STARK

Bu videoda Game of Thrones'un geçmiş ve gelecek sezonuna dair kısa süreli anları; Jon Snow (Kit Harington) ve Sansa Stark (Sophie Turner) gibi karakterleri görüyoruz. Videonun 1:10'uncu saniyesinden itibaren yeni sezonun birkaç saniyelik anını izlemeniz mümkün.

18-08/27/got-final-sezonu.png

HBO'nun tanıtım videosunda yer verilen diziler şöyle:

- Game of Thrones
- The Deuce
- Camping
- Room 104
- My Brilliant Friend
- Barry
- Veep
- True Detective
- Big Little Lies

Flight of the Conchords. Jane Fonda in Five Acts, The Shop, Pod Save America ve My Dinner with Herve videoda kendilerine yer bulan diğer yapımlar.

GAME OF THRONES 8. SEZONUN BAŞLANGIÇ TARİHİ BELİRSİZLİĞİ!

Game of Thrones'un sekizinci ve final sezonunun başlangıç tarihi henüz kesinleşmiş değil. Ancak yeni sezon bölümlerini 2019'un Mayıs'ından önce izleyemeyeceğiz gibi görünüyor.

HBO Kanalında Çok Yakında:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin