Elif dizisine yeni sezonda 5 yeni oyuncu katılıyor!

Kanal 7'nin sevilen dizisi Elif'in kadrosuna yeni sezonda 5 yeni oyuncu katılacak!

Nurşah
27 Ağustos 2018 - 14:42
Yeni Bölüm

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Elif için yeni sezon hazırlıkları başladı! Merakla beklenen dizinin yeni sezonunda beş yeni karakterle tanışacağız!

18-08/27/elif-yeni-sezon.jpg

Elif'in yeni yüzleri!

Geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyicilerine veda eden sevilen dizi için yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında her akşam izleyicisi ile buluşan sevilen dizinin oyuncu kadrosu ise yeni sezonda giderek genişleyecek gibi görünüyor!

18-08/27/elif-yeni-sezon-oyunculari.jpg

Önümüzdeki günlerde 5. sezonu ekrana gelmesi planlanan dizinin kadrosuna beş yeni oyuncu katılacak! Yeni sezonda Mahir karakteri ile Fatih Ayhan, Levent karakteri ile Cem Kılıç, Akın karakteri ile Hasan Deniz Yaran, Tufan karakteri ile Çağlar Ozan dizinin yeni erkek oyuncuları arasında yer alırken Özlem Savaş da Kıymet karakterini canlandıracak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin