Çukur dizisinin 3. sezondan ilk sahnelerin yer alacağı özel bölüm bu akşam Show TV'de!

Ekranların sevilen dizisi Çukur hızlı bir girişle geliyor. Özel bölüm bu akşam!

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 16:15
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin yanı sıra Ercan Kesal, Cem Uslu, İrem Altuğ, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Nebil Sayın, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkal gibi başarılı oyuncuların bir araya geldiği Çukur dizisinin özel bölümü izleyici ile buluşacak. 

19-09/09/ukur-3-sezon-1568034220.png

İdris Koçovalı ile Yamaç Koçovalı'nın birbirlerine silah doğrultmak zorunda kaldığı, Aliço'nun kim olduğu bilinmeyen kişilerce bakılıp herkesten uzak tutulduğu, hapisten yeni çıkan Akın Koçovalı'nın gelir gelmez oyunlar oynayarak Çukur'un başına geçip herkese el öptürdüğü ve Çukur'un kadınlarının büyük bir mücadeleye gireceğini gösteren 2. sezon finalinin ardından merakla beklenen 3. sezon 16 Eylül Pazartesi akşamı kaldığı yerden devam edecek.

Çukur özel bölümü bu akşam!

19-09/09/show.png

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un merak edilen yeni sezonundan ilk sahnelerin de yer alacağı 1 ve 2. sezonun sahnelerinden oluşan özel bölüm, Emmi'nin anlatımıyla bu akşam saat 20.00'da ekranlardaki yerini alacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin