Çukur ne zaman başlayacak? İdris Koçovalı ölüyor...

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur ne zaman başlıyor? İşte cevabı ..

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 15:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memili'nin yer aldığı ve kadrosunda birçok başarılı ismi bir araya getiren Show TV dizisi Çukur'un yeni sezonu büyük bir merakla bekleniyor.

19-09/09/ukkkur.jpg

Ercan Kesal, Cem Uslu, İrem Altuğ, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Nebil Sayın, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkal gibi eski isimlerin yanı sıra Damla Sönmez'in de bu sezonda kritik bir rol ile katılacağı Çukur dizisinin çok beklenen tanıtımı birçok soruyu cevaplarken diğer yandan da birçok soru işareti yarattı. 

İdris Koçovalı öldü!

19-09/09/idris.png

Dizinin sezon finalinde birbirlerine Yücel'in zorlaması ile silah doğrultmak zorunda kalan Yamaç ve İdris Koçovalı'dan birinin diğeri tarafından vurulması izleyicileri şoke etmişti. Çukur kadınlarının hayatı için patlayan o silahın İdris Koçovalı'yı vurduğu ortaya çıktı. 

Tanıtımda Cumali’nin "İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?" sözleri ile  Yamaç’ın deliye döndüğü ve ağzından "Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç?" sözlerinin duyulduğu anlar, İdris Koçovalı'nın ölümünü tescillemiş oldu.. 

İdris'in ölümü ile de karakteri canlandıran Ercan Kesal kadrodan ayrılıyor...

Çukur ne zaman başlıyor?

19-09/09/ukur-r.png

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Çukur dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu da yayınlanan tanıtımla cevaplanmış oldu. Sevilen dizi 16 Eylül Pazartesi akşam nefes kesen 3. sezonu ile kaldığı yerden devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin