Çukur 3. sezon fragmanı yayınlandı! Sürpriz oyuncu Damla Sönmez ilk kez görüldü!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezondan tanıtım geldi..

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 15:30
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin üstlendiği: Ercan Kesal, Cem Uslu, İrem Altuğ, Perihan Savaş, Kubilay Aka, Nebil Sayın, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkal ve daha birçok başarılı oyuncunda kadrosunda bir araya geldiği Çukur dizisinin yeni sezondan ilk tanıtımı yayınlandı. 

19-09/09/sultan.png

İdris Koçovalı ile Yamaç Koçovalı'nın birbirlerine silah doğrultmak zorunda kaldığı, Aliço'nun kim olduğu bilinmeyen kişilerce bakılıp herkesten uzak tutulduğu, hapisten yeni çıkan Akın Koçovalı'nın gelir gelmez oyunlar oynayarak Çukur'un başına geçip herkese el öptürdüğü ve Çukur'un kadınlarının büyük bir mücadeleye gireceğini gösteren 2. sezon finalinin ardından gözler yeni sezona çevrilmişti.

Yeni oyuncuların da kadroya dahil olacağı sezondan gelen tanıtım hem heyecan yarattı hem de kafaları karıştırdı..

Çukur yeni sezonda neler olacak? 

19-09/09/damla-sonmez.png

Oyuncu Damla Sönmez'in çok büyük ve kritik bir karakterle dahil olacağı yeni sezondan gelen tanıtımda, Yücel’in baba-oğlu karşı karşıya getirdiği anlarda neler olduğu en büyük merak konusu olurken;  tanıtımda Cumali’nin "İdris Koçovalı ölmüş, siz niye yaşıyorsunuz?" sözleri ise izleyenleri şaşırttı.  İdris’in kollarına yığıldığı Yamaç’ın deliye döndüğü ve ağzından "Sen babanı öldürmek zorunda kaldın mı hiç?" sözlerinin duyulduğu anlar ise heyecan ile acıyı birlikte yaşattı.  İdris’in eşyalarını kapının önünde bulan Sultan'ın gözyaşları ise izleyenlerin gözlerini doldurdu.. 

19-09/09/yamac.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin