Jet Sosyete yeni sezonda Puhu TV'de! İki oyuncu kadrodan ayrıldı..

Ekranların sevilen dizisinin yeni adresi kesinleşti..

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 13:34
Yeni Bölüm

Başarılı yazar ve oyuncu Gülse Birsel'in son dizi projesi olan Jet Sosyete'nin, tv8'in ardından yeni adresi kesinleşti. Yeni sezonda daha kısa bölümlerle dijital bir platformda olacağı açıklanan dizinin nerede yayınlanacağı açıklandı. 

19-09/09/jett.png

Kadrosunda: Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Ecem Uzun, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Nursena Yılmaz gibi birbirinden yetenekli oyuncuları bir araya getiren Jet Sosyete'nin ne zaman ve nerede başlayacağı büyük merak konusuydu.

Çağlar Çorumlu ve Aslı Bekiroğlu kadrodan ayrıldı!

19-09/09/aglar.jpg

Dizinin kadrosunda ise sürpriz ayrılıklar yaşandı. Dizide aile babası Yaşar usta karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu yeni sezonda Güldür Güldür Show'a döndüğü için kadroda olmayacak. Bu aralar Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat veren Aslı Bekiroğlu da Jet Sosyete'den ayrılan diğer bir isim oldu. 

19-09/09/asli-bek.jpg

Jet Sosyete PuhuTV'de!

Hangi dijital platformda olacağı hakkında birçok iddia çıkan dizinin yeni adresi PuhuTV oldu. Dizinin resmi Instagram hesabından paylaşılan fotoğraf ile açıklanan adres izleyicilerde heyecan yarattı. 

19-09/09/gulse-birsel.png

Ekim ayında başlayacak olan BKM yapımı Jet Sosyete artık yalnızca PuhuTV'de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin