Oyuncu Ersin Korkut Survivor 2020'nin ilk yarışmacısı!

Ekranların güldüren yüzü Ersin Korkut Survivor'a gidiyor.

Merve Mutlu
09 Eylül 2019 - 13:32
Yeni Bölüm

Yılmaz Erdoğan önderliğinde kurulan BKM yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında tanınan ve mizacı ve farklı konuşma tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Ersin Korkut bu kez başka bir platformda karşımıza çıkacak. 

19-09/09/acun-ilicali.jpg

tv8 ekranlarında Acun Ilıcalı yapımcılığı ve sunuculuğunda kendisine yer bulan Survivor yarışması, uzun yıllardır ekranların en çok izlenen yapımı halinde. Birbirinden farklı kulvarlardaki ünlüler takımı ile gönüllülerin kıyasıya rekabet içine girerek yarıştığı programın önümüzdeki sezon yarışmacıları büyük merakla bekleniyor. 

Ersin Korkut Survivor'da!

19-09/09/ersin-korkut-1568025658.jpg

Hürriyet gazetesinin haberine göre Survivor 2020'nin ilk ünlü yarışmacısı belli oldu. Yine renkli görüntülere imza atacak olan Survivor'da, ekranların eğlenceli yüzü Ersin Korkut Acun Ilıcalı ile el sıkıştı. İddialara göre ünlüler takımında yer alacak olan Korkut, program için haftalık 20 bin TL alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin