Çukur Dizisinin Yıldızı Kanunsuz Topraklar Dizine Geçiyor

Kanunsuz Topraklar dizisine bomba bir ismin katılacağı ortaya çıktı. Hangi sevilen Çukur karakteri dizide yer alacak? Hangi oyuncu diziye geliyor?

Oğulcan Özsezgi
26 Nisan 2021 - 21:37
Gündem

Ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Çukur, çok yakında final yapacak. Dizi final yapacak ama ortaya çıkardığı karakterler daha uzun süre gündeme gelecek gibi duruyor. Haliyle bu karakterlerin yer alacakları yeni projeler de merakla takip ediyor. İşte bu konuda yeni bir haber daha geldi. Sevilen karakterlerden biri olan Cumali Koçavalı, Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir projede yer alacak.

Paylaşılan bilgilere göre Çukur’un önemli ismi yeni diziye hazırlanıyor. Dizi konusunda da ilk bilgiler ortaya çıkmış durumda. Peki, başarılı oyuncu nasıl bir dizi de yer alacak?

Necip Memili Kanunsuz Topraklar Dizisiyle Dönecek

Gold Film tarafından ekranlara taşınacak olan dizi, FOX TV’de yayınlanacak. Kanunsuz Topraklar ismiyle ekranlarda yer alacak olan yapımda, senaryoyu kaleme alacak olan isim ise Zülküf Yücel olacak.

Dizinin yönetmenlik koltuğunda oturacak olan isim ise Faruk Teber olacak. Yeni açıklanan isim Çukur’un Cumali Koçavalı’sı Necip Memili olacak ama bundan önce de açıklanan oyuncular olmuştu.
Dizide rol alacak olan bir diğer isim Esra Bilgiç olacak.

Yapımda yer alacağı kesinleşen bir başka isim ise Uğur Güneş olarak karşımıza çıkmıştı. Bir yandan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ederken bir yandan da çekim tarihi için iddialar da gelmeye devam ediyor.

21-04/26/kanunsuz-topraklar-1.jpg

Buna göre yapım 2021 yılı içerisinde yayınlanmaya başlanacak deniyor. Kesin tarihler ve kaç bölüm planlandığı gibi bilgiler için detayları beklemek gerekiyor.

Muhtemelen bu süreçte diziye yeni isimlerin katıldığını da göreceğiz. Yeni isimler gelmeye başladıkça, biz de haberleri paylaşmaya devam edeceğiz. Şimdilik yeni sürpriz Necip Memili oldu. Bakalım başka nasıl sürprizler karşımıza çıkacak? Yeni yapım ne kadar iddialı olacak? Zaman içerisinde belli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin