Kağıt Ev Gülsüm Kimdir? Nihal Koldaş Kim?

Kağıt Ev Gülsüm kim? İnci'nin annesini canlandıran karakterin nasıl bir hikayesi var? Karaktere rol veren Nihal Koldaş kimdir? Bundan önce nerede oynadı?

Oğulcan Özsezgi
26 Nisan 2021 - 22:12
Gündem

Kağıt Ev dizisi televizyonlara bomba gibi bir giriş yaptı. Dizinin daha ilk bölümünde yaşanan cinayet ve sonrasında cinayeti gizleme çabası çok ses getirdi. Bu hafta yayınlanan ikinci bölüme damgasını vuran isim ise Kağıt Ev Gülsüm oldu. İlk bölümde İnci’yi yani kızını kaybeden ve kızının başına gelenleri bilmediği için her yerde kızını arayan karakter, diziye de damga vurdu. Şimdi sorulan Kağıt Ev Gülsüm kim? Karaktere başarıyla can veren usta oyuncu Nihal Koldaş kimdir?

Kağıt Ev Gülsüm Kim?

Fırtına ailesinin lüks evinde yardımcı olarak çalışan Gülsüm, ailenin tüm ev işleriyle ilgileniyor. Hatta Fırtına ailesi, Gülsüm karakterini ailenin bir üyesi olarak görüyor. Özellikle evin küçük kızıyla yakından ilgilenen Gülsüm, dizinin ilk bölümünde hayatını kaybeden İnci’nin de annesi olarak biliniyor.

 

Zaten yeni bölümde de Gülsüm karakterinin bu kadar çok öne çıkmasının nedeni kızını arama çabaları. Evin babası ya da İnci’nin abisine karşı durarak kızını arayan karakter, kızına ne olduğunu öğrenebilecek mi bunu göreceğiz. Şu an için ne olacağı konusunda tahminler yapmak için çok erken.

Cemre karakterinin dengesizliklerine karşı anne ve babası İnci’nin cesedini saklayabilecek mi bilinmiyor. Dizinin yeni bölümlerinde bu konuda gelişmeleri ve Gülsüm karakterinin kızı için neler yapacağını göreceğiz. Kağıt Ev Gülsüm kim sorusunun dışında geçelim, karaktere hayat veren Nihal Yoldaş’a.

21-04/26/kagit-ev-gulsum-kim-1.jpg

Nihal Yoldaş Kimdir?

1956 doğumlu olan usta oyuncu, özellikle tiyatro alanında bilinen isimlerden birisi. Sadece oyunculuk yönü değil; tiyatro yönetmenliği, oyun yazarı ve dramaturg yetenekleriyle de bilinen usta oyuncunun yer aldığı birçok ünlü yapım var.

22.Uluslararası Altın Koza Film Festivali 2015 en iyi kadın oyuncu ödülünü de alan başarılı oyuncu, 2011 yılında da 43.Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştı.

Ünlü oyuncunun Kağıt Ev dizisinden hemen önce rol aldığı yapım ise Bir Başkadır yapımı olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin