Çukur Efsun (Damla Sönmez) kimdir? Gerçek adı, yaşı...

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un yeni sezon oyuncuları da oldukça dikkat çekiyor.

Merve Mutlu
16 Eylül 2019 - 17:10
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur'un eski oyuncuları kadar yeni sezon oyuncuları da oldukça dikkat çekiyor. Çukur Efsun kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Çukur Efsun kimdir?

19-09/12/damla-sonmez.jpg

Efsun, Koçovalılar'ın baş düşmanı olan ve ölen Baykal'ın kızıdır. Babasının intikamını almak için Çukur'a inen EFsun, kendisini hiç beklemediği bir hikayenin içinde bulur...

Çukur dizisinde Efsun karakterini Damla Sönmez canlandırmaktadır. 

Damla Sönmez kimdir?

19-09/12/damla-sonmez-kimdir.jpg

3 Mayıs 1987 doğumlu güzel oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü.

St. Joseph Lisesi'ni bitirdikten sonra Fransa'da Paris Sorbonne Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne devam etti. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda müzikal oyunculuğu dersleri aldı. Camdan Pabuçlar adlı dizide ilk televizyon deneyimini yaşayan Sönmez sayısı dizi ve sinema filminde de rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin