Usta oyuncular Nur Sürer ve Meral Çetinkaya Çukur dizisinde!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'da iki usta oyuncu daha kadroda!

Merve Mutlu
16 Eylül 2019 - 17:31
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-09/16/ukur-dizisi.jpg

Ekranlarda fenomen haline gelen Çukur dizisi, ardında bıraktığı başarılı isimler ve güçlü hikayesi ile ekranlarda sağlam bir yer edindi. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin yeni sezonu da büyük bir merakla bekleniyordu. 

Yücel'in tuzağı ve Akın Koçovalı ile yaptığı iş birliği sonucunda Yamaç ve İdris Koçovalı'dan birinin diğerini vurmasını istemesi ile İdris karakterinin diziden ayrılması sonucu dizi bambaşka bir intikam noktasına evrildi. Yeni sezonda hem Koçovalılar'ın intikamı heyecan yaratacakken, diğer yandan da Baykal'ın kızı Efsun'un diziye dahil olarak babasının intikamı için oyunlar kurması büyük gerilim yaratacak. 

Nur Sürer ve Meral Çetinkaya Çukur'da!

19-09/16/nur-surer.jpg

Duayen oyuncular Nur Sürer ve Meral Çetinkaya Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu. Nur Sürer'in Fadik karakteri ile ekranlarda olacağı dizide, Azer Kurtuluş'un annesini canlandıracak. 

19-09/16/meral-cetinkaya.jpg

Meral Çetinkaya ise Makbule karakteri ile Baykal'ın annesini yani Efsun'un büyükannesini canlandırarak diziye yeni bir soluk kazandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin