Çukur Final Fragmanı Geldi! Yamaç Ölecek mi?

Çukur final fragmanı yayınlandı. Son bölümde neler yaşanacağı konusunda önemli bilgiler var. Yamaç ölecek mi sorusu sonunda yanıt buluyor? İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
06 Haziran 2021 - 00:00
Gündem

Çukur final fragmanı sonunda geldi. Bir klasik haline gelen dizi sonunda serüvenini bitirecek. Bu hafta yayınlanacak olan bölümde Çukur’a ne olacak kesin olarak göreceğiz. Tabii ki akıllardaki soru Yamaç Ölecek mi sorusu. Bu sorunun cevabını almak adına yayınlanan fragmanı da merakla bekler olmuştuk. Fakat fragmandan istediğimiz tüm cevapları alamadığımızı söylemek gerekiyor.

Çukur Final Fragmanı ve Finalde Olacaklar

Fragmana bakacak olursak Yamaç için durum net değil. Yamaç’ın kendini feda etmesi gibi bir durum oluşması mümkün. En son bölümde elleri bağlı bir şekilde havuza atılan ismin, cenazesinin kaldırılacağı görülüyor.

İki kişinin cenazesinin kaldırıldığı net olarak gözüküyor ve bunlardan birisinin cenazesi de Yamaç’a ait olarak gözüküyor. Net olarak resmi görüyoruz ve tüm Çukur’un bir uğurlama içerisinde olduğunu anlıyoruz. Fakat Yamaç öldü mü bunu hala bilmiyoruz.

Düzenlenen cenaze töreni formalite olabilir. Amaç hedef şaşırtmak olabilir. Bu sırada Amca’nın ise yine ortaya çıkacağını da anlıyoruz. Çukur artık el değiştirecek ama kimde kalacak orasını sormayın. Fragmanda gösterilen her şey doğru olsaydı birçok bölümde farklı gelişmeler yaşanırdı.

İkinci diğer kısmında zaten final yapacak olan diziyi kötü bir sonla bitirmek mantıksız gibi gözüküyor. Tüm beklenti iyi bir sezon finalinin yapılması. Yani hikayenin mutlu son yaparak bitmesi. Çukur final fragmanı için değerlendirme yapacak olursak böyle olmayacağını anlıyoruz. Ama dediğim gibi bu fragman yanıltıcı da olabilir.

Sahneler tam yerlerinde kesilmiş ve sanki seyirci mutsuz sona alıştırılmış gibi gözüküyor. Dizi nasıl bitecek bir gün sonra bunu göreceğiz. Sürprizler olacak mı Yamaç ölecek mi göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin