Camdaki Kız 9.bölüm Fragmanı - Düğün Olacak mı?

Camdaki Kız 9.bölüm Fragmanı geldi. Düğün olacak mı olmayacak mı sorusu gündeme geldi. Feride öğrendikleri karşısında ne yapacak belli oldu mu?

Oğulcan Özsezgi
06 Haziran 2021 - 00:13
Gündem

8.bölümüyle reyting sıralamasında istediği yere ulaşan Camdaki Kız, iddialı bir bölümle sezona veda edecek gibi gözüküyor. Dizinin sezon finalinde neler yaşanacağı konusunda ise ilk bilgiler gelmeye başladı. Öyle ki Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı yayınlandı. 8.bölüm önemli bir gelişme ile sona ermişti. Yeni bölümde de neler olacak ya da düğün olacak mı merak ediliyor?

Camdaki Kız 9.bölüm Fragmanı - Dizide Neler Olacak?

Yeni bölümden önce 8.bölümün sonunu bir hatırlayalım. Dizinin son sahnesinde Cana yine yaptı yapacağını. En söylenmeyecek isme Feride’ye her şeyi anlattı. Yaşananların gerçek olduğunu ve Sedat’ın kendilerini kandırdığını açıkladı.

Orada dizi bitti. Zaten Cana bunu söylediği zaman düğün provası yapılıyordu. Her şeyi öğrenen Feride’nin neler yapacağını ise Camdaki Kız 9.bölüm fragmanı gösteriyor. Feride ortalığı yıkacak diye düşünürken ters köşe olacağız.

Bir yandan düğün hazırlıkları yapılırken Feride’nin kimseye bir şey söylemediği gözükecek. Feride sessiz kalacak ama bir yandan da karar vermek zorunda kalacak. Muhtemelen düğünün bir şekilde olması için sessiz kalıyor.

Fakat yine fragmanda gördüğümüz bir şey daha var. Fragmanda gördüğümüz Feride’nin Muzo’yu arayacağı. Muzo’ya düğünün olup olmayacağı konusunda konuşmak istediğini söylüyor.

Feride’nin bu kararı sonrasında işler karışabilir. Bu kez Feride’nin temkinli davranacağını net olarak anladık diyebiliriz. Düğün olacak mı olmayacak mı kısmına gelince, muhtemelen düğün olsa bile yeni sezona kalacak gibi duruyor. Sezon finali ise bu kadar sakin mi bitecek bunu da yeni bölümde göreceğiz.

Fragmanda çok büyük bir olay yok gibi duruyor. Fakat Cana hiç rahat durmaya niyetli değil. Daha neler yapabilir göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin